Quantcast

http://picasion.com/

Πληθαίνουν οι «εισαγόμενοι» επαίτες στη Βέροια

Πολλά παράπονα εκφράζονται από τον εμπορικό κόσμο της Βέροιας, ιδίως του κέντρου, καθώς εδώ και μέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους άκρως ενοχλητικοί επαίτες, μάλλον «εισαγόμενοι». Με προκλητικό θράσος, δεν συμμορφώνονται στις παραινέσεις των καταστηματαρχών και φυσικά χωρίς κανένα μέτρο αυτοπροστασίας για τον κορωνοϊό, σουλατσάρουν ανενόχλητοι στην αγορά μέσα κι έξω από τα καταστήματα. Καλό θα ήταν να επιληφθούν του θέματος οι αρχές, διότι πέρα από την όποια ενόχληση και μικροαπατεωνιά, υπάρχει πλέον και ο κίνδυνος της μετάδοσης του κορωνοϊού.

13 σχόλια:

  1. Βούλγαρο -γυφτοι με άπταιστα ελληνικά !στη διασταύρωση ίπποκρατους κ πρ.ηλιου συμμορία -κάθε απόγευμα -όλοι τα στραβά μάτια κάνουν -τι κάνει ο Δήμος πρώτα Και μετά η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνες υπήκοοι, που ζουν στην περιοχή της Αλεξάνδρειας είναι όλοι τους. Που τους είδες τους Βουλγαρόγυφτους βρε; Γύφτοι απο το Γιδά είναι.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδη αυτό π μας νοιάζει είναι το απο που είναι ρ παιδιά οι άνθρωποι; Τι πάει να πει εισαγωμενοι; Ντροπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντοπή είναι, αδαή φίλε-φίλη μου, ολόκληρη φυλή που ζεί στην περιοχή της Αλεξάνδρειας να εκμεταλλεύεται τη συμπόνοια κάποιον περαστικών που τους λυπούνται. Αυτό το σόΐ, τηρώντας ευλαβικό πρόγραμμα περιφέρεται στις πόλεις ζητιανεύοντας και παράλληλα εισπράττει και επιδόματα του κράτους, δεν πληρώνει κανένα φόρο. Ξέρει η φυλή αυτή πως πάντα κορόιδα θα υπάρχουν για να τους συντηρούν και μυξοκλαίν υποκριτικά. Συχνά επικαλούνται και την Παναγία, ξέροντας πως κάποια άλλοι ανυποψίαστοι (κορόιδα) θα τους λυπηθούν. Η επαιτεία απαγορεύεται, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι άστεγοι, είναι απο επιλογή τους τεμπέληδες, υποκριτές και ανεπάγγελτοι. Εσείς οι ψευτοανθρωπιστές τους ενθαρρύνονται να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται αθώους πολίτες και την πολιτεία. Είστε συμμέτοχη , λόγω της άγνοιας σας, στην οργανωμένη απάτη που έχουν στήσει αυτοί οι "συμπολίτες" μας.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες

      Διαγραφή
  3. Έχουν και παιδιά 4,5 χρόνων στο κρύο όρθια δίπλα τους για δόλωμα, κλάμα, δώστε με να φάω. Σκούροι όλοι από το καλοκαίρι που δουλεύανε ροδάκινα.
    Η αλήθεια είναι ότι δε τους μαζεύουν και αποθρασυνονται.
    Άμα κάθεσαι σε παγκάκι και είσαι λευκός είσαι πιο εύκολο θύμα για πρόστιμο, ο γύφτος θα πετάξει τη κλήση και θα πάει τσάμπα ο Bic στύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ , ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΟΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΟΥΦΤΟΙ Η ΠΟΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ!!!
    ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΖΑΜΠΑ ΦΩΣ,ΝΕΡΟ ΑΠΛΗΡΩΤΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΜΗΔΕΝ ΦΟΡΟ, ΚΛΕΨΗΜΟ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους δεν γνωρίζουν...
      Σύμφωνα με τον νόμο Παρασκευοπουλου,που έφερε ο Τσιπροκιο,
      εχει καταργηθεί το πταίσμα της επαιτείας και το μόνο που μπορεί να κάνει η αστυνομία είναι να τους φοβησει ή να τους προσαγαγει για εξακρίβωση... Δεν μπορεί να τους απαγορεύει να επαιτουν... Ζήτω λοιπόν ο νόμος του Τσιπροκιο-Παρασκευοπουλου

      Διαγραφή
    2. 1,5 χρονο τώρα έχει αλλάξει η κυβέρνηση . Δεν το πήρες είδηση;

      Διαγραφή
  6. Κι εσύ στο παιχνίδι των πληρωμένων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που είπε ο φίλος ότι αυτή η ράτσα που θέλουν να τους λέμε και ρωμα παίρνουν όλα τα επιδόματα δεν φορολογουνται όπως πρέπει και κατά τα άλλα ποιοι είναι πού αισθάνονται ρατσισμό; μάλλον εμείς οι μπαλαμο που μας λένε αυτοί.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ