Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραμυθένιες εικόνες από το χιονισμένο Άλσος

Το χιόνι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα όταν έρχεται σε μεγάλες ποσότητες, η εμφάνισή του όμως προσφέρει πάντα και μια τεράστια ποσότητα ανεξήγητης χαράς σε μικρούς και μεγάλους! Αυτή η ησυχία όταν χιονίζει, οι νιφάδες που πέφτουν ήρεμα... Αυτό το λευκό πέπλο που απλώνεται παντού κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο όμορφα. Το πυκνό χιόνι που πέφτει από το πρωί του Σαββάτου στη Βέροια, έντυσε στα λευκά και το Άλσος Παπάγου, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ομορφιά του. Το ελαφρύ αεράκι που ρίχνει το χιόνι από τα κλαδιά των πεύκων και των κυπαρισσιών δημιουργώντας μικρές μικρές χιονοθύλλες, κάνει το σκηνικό να μοιάζει σαν καρτ ποστάλ από κάποιο δάσος στη Βόρεια Ευρώπη. Παραμυθένιες εικόνες... Απολαύστε το βίντεο και τις φωτογραφίες:
























5 σχόλια:

  1. Ακόμη κι η ασχήμια συνθημάτων στους τοίχους μαλακώνει στο λευκό του χιονιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συνθηματα σε πειραζουν; Το Αλσος ειναι γεματο σκυλοσκατο! Προσεχε που πατας "στο λευκο του χιονιου".

      Διαγραφή
    2. Κάποια ανεγκέφαλα γράφουν σε τοίχους, άλλα ανεγκέφαλα παρατούν τα σκυλιά τους και επιστέγασμα όλων ανίκανες δημοτικές αρχές ποτέ δε λύνουν κανένα πρόβλημα. Πάντως το άλσος είναι ένα φυσικό περιβάλλον που μπορεί να αφομοιώσει τα περιττώματα των σκύλων σε αντίθεση με τα πεζοδρόμια και τους δρόμους των πόλεων. Σε αντίθεση με τα συνθήματα στους τοίχους οπουδήποτε που μένουν και ρυπαίνουν και προσβάλουν κυρίως την αισθητική και τον πολιτισμό μας. Και να θυμίσω ότι είναι παράνομη ενέργεια.

      Διαγραφή
    3. Παρανομο ειναι και το να μη μαζευεις τα σκατα του σκυλου σου! Ποσο σκατο να αφομοιωσει το αλσος πια! Και μην ξεχναμε οτι ειναι μερος που πηγαινει κοσμος και παιδια για βολτα για να ξεσκασουν και να χαρουν. Δεν ειναι χωραφι στην ερημια που δεν παει κανεις. Τα γκραφιτι δεν τα πατας τουλαχιστον. Αλλα η αστυνομια μονο για μασκες ξερει να γραφει;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ