Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Δημήτρης Πυρινός νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πυρινός ορίστηκε ο νέος πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, έπειτα από την παραίτηση της μέχρι πρότινος προέδρου Γεωργίας Μπατσαρά. Η αντικατάσταση της κ. Μπατσαρά στο ΔΣ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τέθηκε σαν πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/2. Το όνομα του Δημήτρη Πυρινού ως νέου προέδρου προτάθηκε από τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, με αναπληρωματικό τον Νίκο Λαζόπουλο, επίσης από την παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά και με περίοδο θητείας μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2021.

Η πρώην πρόεδρος Γεωργία Μπατσαρά ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για την συνεργασία. 

Ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Πυρινός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, συμπληρώνοντας πως θα εργαστεί με πνεύμα συνεργασίας με όλα τα στελέχη, ώστε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να συνεχίσει να προάγει τον πολιτισμό προς όφελος των πολιτών. «Αν και λόγω των συνθηκών δεν υπήρξαν εκδηλώσεις, ενημερώθηκα πως υπάρχει άρτια προετοιμασία και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα πάει εκεί που του αρμόζει. Διαθέτω τις δυνάμεις και το πολιτιστικό υπόβαθρο να τα καταφέρω», σημείωσε ο κ. Πυρινός.

Από την ψηφοφορία απήχαν οι παρατάξεις «Συνδημότες» και «Προτεραιότητα Στον Πολίτη», λευκό ψήφισε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Τσιούντας και Στάθης Κελεσίδης. Υπέρ ψήφισαν οι 21 υπόλοιποι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι.

8 σχόλια:

  1. Φτάνει να μην ξαναμιλήσει για αλλαγή συμβόλου στο Δήμο Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια.Καλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίζεις να περνάς και την τζίμα σε φιλοδοξία ΚΡΊΜΑ. Δεν αναφέρομαι στο οικονομικό δεν θέλω να το θίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι παπά έφαγε ο Τσούντας; χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την τσιμπήσες κι εσύ τη θέση σου κ. Προϊστάμενε...άρα επιβεβαιωνεις κι εσύ τη συνεργασία με βοργιατζιδη..όλη η παράταξη μπατσαρα έχει από μια θέση από ότι βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήρε την θέση διευθυντη εκπαίδευσης για να μείνει η τζιμα αντιδήμαρχος και μετά τον ξεγελασαν τον έκαναν πριεδρο δηπεθε. Τελικά τους ξεγέλασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτη φορά βλέπω συμβούλους να ζουν για μια θέση στην εξουσία .Σύμβουλοι του πουθενά και από πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά η παράταξη της μπατσαρα έχει πιο πολλές θέσεις ... μπράβο την παραδέχομαι τη Μπάτσαρα είπε θα ασκήσουν διοίκηση και το έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ