Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε στο κανάλι

Άσχημα είναι δυστυχώς τα νέα που έρχονται από το τροχαίο που σημειώθηκε περίπου τις 8 το απόγευμα της Κυριακής 21/2 όταν ΙΧ έπεσε σε κανάλι παράλληλα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του χωριού Ραψωμανίκη Ημαθίας και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Φτάνοντας οι δύτες της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης στο σημείο όπου εντοπίστηκε βυθισμένο το αυτοκίνητο, κατάφεραν να το πλησιάσουν και να εντοπίσουν μέσα τον οδηγό του ΙΧ, που δυστυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexandreia-gidas.gr ανασύρθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρχε άλλος επιβάτης στο όχημα, ενώ οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βέροιας.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, η Πυροσβεστική με 4 οχήματα και 10 άνδρες, το ΕΚΑΒ και η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ