Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγειρεύουν κάθε μέρα για 90 ανθρώπους που έχουν ανάγκη στον δήμο Αλεξάνδρειας

Ξεκίνησαν στη διάρκεια των εορτών να προσφέρουν κάποιες μερίδες φαγητού σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Η καλή πράξη της Αθηνάς Πλατσά και του Απόστολου Κούγκα του «OLIVE» όχι μόνο δεν σταμάτησε με το πέρας των εορτών αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα και μάλιστα καθημερινά! Με προσωπική εργασία και δικά τους έξοδα, μαγειρεύουν και συσκευάζουν πάνω από 90 μερίδες φαγητού οι οποίες μοιράζονται σε εκείνους που έχουν ανάγκη από τον ΟΠΑΚΟΜ και το «Βοήθεια στο Σπίτι».

Πράξη άξια συγχαρητηρίων αλλά και προβολής σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να βρουν συμπαραστάτες. Το alexandreia-gidas.gr επισκέφθηκε το «OLIVE» και κατέγραψε από κοντά τη διαδικασία και συνομιλήσαμε με το Απόστολο Κούγκα.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Όπως βλέπεις καλέ μου άνθρωπε, δεν ετυχες ουτε ενός σχολίου τόσες μέρες. Απλά περίμενα να δω. Αν όλοι κάναμε απο λίγο που μπορούσαμε, όλα θα ηταν καλύτερα. Και δεν μιλάω μόνο για φιλανθρωπία. Μην ακούς κανέναν. Συνέχισε οσο αντέξεις αυτο που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, ασχετα που στο τέλος, ισως απογοητευτείς. Να είσαι γερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ