Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορωνο-γενέθλια!

Την τιμητική του έχει σήμερα ο Φώτης Καραβασίλης. Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας έχει τα γενέθλιά του, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να του εύχονται χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Ο φακός τον αποθανάτισε το πρωί της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου να βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Βέροιας, μαζί με φίλους και συναδέλφους. Στην φωτογραφία διακρίνονται ο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Μάκης Μπογδαμπεΐδης και ο Δημήτρης Κανελλίδης. Όλοι ευχήθηκαν στον κ. Καραβασίλη τα καλύτερα και γρήγορα να μπούμε σε τελειώσουν τα περιοριστικά μέτρα και να μπούμε σε μια κανονικότητα.

Λίγο αργότερα ο Φώτης Καραβασίλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλους όσους μου εύχεστε για τα σημερινά μου γενέθλια . Σας αγαπώ . Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασαν 60 χρόνια κι εγώ ζω, ενώ πολλοί άνθρωποι δυστυχώς φεύγουν νέοι κ δεν φτάνουν σ' αυτή την ηλικία. Είμαι στεναχωρημένος όμως που ενώ προσπάθησα από μικρό παιδί να βάλω ένα λιθαράκι για να γίνει η κοινωνία πιο ανθρώπινη βλέπω να συμβαίνει το αντίθετο. 

Βλέπω να μεγαλώνουν οι ανισότητες μεταξύ των πολιτών. Βλέπω να μην επιβραβεύεται το καλό. Βλέπω να οδηγούμαστε σε μια κοινωνία καταγγελίας. Βλέπω την ανθρωποφαγία και τον κανιβαλισμό να κυριαρχεί. 

Ρώτησα τον φαρμακοποιό μου από που ξέρει ότι έχω γενέθλια. Από το fb του λέω; Όχι μου λέει από το ΑΜΚΑ σου. Ωχ είπα τώρα θα με πάρουν τηλέφωνο και τα ξαδέλφια μου από την Αμερική. Αποκλείεται να το θυμούνται. Μάλλον θα το είδαν από το πότε θα κάνω το εμβόλιο. 

Που θα πάει, κάτι θα αλλάξει. Είμαι αισιόδοξος γιατί σε λίγο θα δω τους δικούς μου ανθρώπους και θα μ' αγκαλιάσουν, θα με φιλήσουν. Θα μου πουν ότι μ' αγαπούν. Γι' αυτό δεν θα πεθάνουμε ποτέ. Γιατί υπάρχει η Αγάπη».

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ