Quantcast

http://picasion.com/

Κυρίαρχη η ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία

Στο 8,7% ο Βελόπουλος, χαμηλά ποσοστά για ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ και Μέρα25
Κυρίαρχη παραμένει η ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, όπως προκύπτει από έρευνα γνώμης που διενήργησε η Palmos Analysis για λογαριασμό του Politic.gr, η οποία ολοκληρώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου. Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει το 33,2% της προτίμησης του εκλογικού σώματος στην Κεντρική Μακεδονία, διατηρώντας σχεδόν διπλάσιο ποσοστό έναντι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που λαμβάνει το 17,6% της προτίμησης των ερωτηθέντων. 

Βάσει της δημοσκόπησης σταθερά τρίτο κόμμα και μεγάλη κερδισμένη της δημοσκόπησης είναι η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, λαμβάνοντας ποσοστό 8,7%, γεγονός που σημαίνει ότι απορροφά το 3,7% που έλαβε η Χρυσή Αυγή στην Κεντρική Μακεδονία στις εθνικές εκλογές τον Ιούλιο του 2019.

Το 8,7% είναι ιδιαίτερα υψηλό αναλογιστεί κανείς και τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην «δεξιά πολυκατοικία», αφού κορυφώνονται οι συζητήσεις για νέους πολιτικούς σχηματισμούς στα δεξιά της κυβερνώσας παράταξης.

6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ , ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλίμονο..αφού όλα είναι τέλεια και υπέροχα με την νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε πάλι δημοσκόπηση με +30% αδιευκρίνιστη ψήφος,μπορεί δηλαδή και Βελόπουλος αυτοδύναμος,ίσως ΚΙΝΑΛ με συνεργασία, με προϋποθέσεις ΚΚΕ σε συνεργασία με το ΜΕΡΑ25 και το αντίθετο. Επί τέλους λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιτυχία της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση πρώτιστα της υγειονομικής κρίσης και μετέπειτα της ανθρωπιστικής-οικονομικής αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και στις καρδιές των ψηφοφόρων Ελλήνων και μη.
    Όλες οι δημοσκοπήσεις τα τελευταία 30 χρόνια αποτυπώνουν την βούληση του λαού για αυτό έχουμε ελπίδα ότι μπορεί να πέσει και πιο χαμηλά αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Afu yoarxi akomi kosmos pu paifizi Tha imaste Ala 1000 xronia sklavia k Pina. Tetios eleinos Laos den iparxi puthena.oti axizi pernis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ - ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ