Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»: Ολοκληρωμένες λύσεις στη συμβατική και βιολογική γεωργία

Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αγρότες - Τα πάντα για περιποίηση και διακόσμηση κήπου
Το μεγαλύτερο Γεωπονικό κατάστημα της Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» έχει εξασφαλίσει για εσάς την άνεση ενός πολυκαταστήματος σε απόσταση αναπνοής. Με τέσσερις άρτια καταρτισμένους Γεωπόνους, έχοντας όπλα την πείρα, την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία στην αγορά, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στη συμβατική όσο και στη βιολογική γεωργία. Αν ψάχνεις ένα μέρος στο οποίο μπορείς ταυτόχρονα να βρεις τα κατάλληλα εφόδια για την περιποίηση του κήπου σου αλλά και την διακόσμηση αυτού, τότε ένας είναι ο προορισμός, το «Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος».


Με μία μεγάλη και πλήρη γκάμα σε γεωργικά εφόδια (φυτοπροστασία, θρέψη, βιολογικά, ενεργοποιητές, σπόρους), είδη κήπου (μηχανήματα, ψαλίδια κλαδέματος, αρδευτικά, είδη σκίασης, ψησταριές, μεταλλικά έπιπλα), είδη προστασίας (ένδυση, υπόδηση
), βιοκαύσιμα (πέλλετ, μπρικέτα, σκούπες στάχτης) και σε οτιδήποτε χρειάζεστε, βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε!


Στόχος της εταιρίας είναι να είναι πάντοτε κοντά στον επαγγελματία αγρότη από την εγκατάσταση της καλλιέργειας έως τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ζητηθεί, καθώς θέλει να προσφέρει λύσεις και σε ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με τη γη.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700, 6937396771
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ