Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι θα ανέβει η Βέροια στη Super League - Η «τριάδα της φωτιάς»

Γράφει ο Κατάσκοπος
Γεια και χαρά σε όλους τους φιλάθλους της Βέροιας. Σήμερα θα μιλήσουμε για την ομάδα της πόλης μας. Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, θα ήθελα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις για τη «Βασίλισσα» και για το πως θα πρέπει να προσεγγίσει τους φετινούς αγώνες. Καταρχήν, η Βέροια έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας. Με πρόεδρο που τα χώνει, πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έμπειρο προπονητή και άξιους επιτελείς σε καίριες θέσεις. Κάτω από τον Μπίκα είναι η «τριάδα της φωτιάς». Με Δερμιτζάκη, Τσαλουχίδη και Τρούπκο, δεν φοβάμαι κανέναν. Η Βέροια είναι πιο δυνατή από ποτέ στον πάγκο!

Ο προπονητής μας θεωρείται αμυντικογενής και αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Πρώτα κοιτάει την άμυνα του, να μην δεχθεί το γκολ και ύστερα δίνει βάρος στην επίθεση. Ξέρω πολύ καλά πως ο Γιώτης είναι λάτρης των χαφ. Άλλωστε η μόνιμη ατάκα του είναι «δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις». 

Γενικά, θεωρώ πως η Βέροια στα εντός έδρας πρέπει να παίζει ένα σύστημα 4-4-2, με δύο φορ περιοχής. Να πνίγεις τον αντίπαλο. Στα εκτός έδρας, η γνώμη μου είναι να παίζει είτε το 4-2-3-1, είτε το 4-3-3. Με το απόλυτο στην έδρα σου και με συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, παίρνεις το πρωτάθλημα. Τόσο απλά! Σε αντίθεση με πέρσι που χάναμε πολλούς βαθμούς μέσα στο σπίτι μας. 

Βέβαια, θέλω να δω την ομάδα πρώτα για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Δίνω μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία. Από εκεί χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Η τετράδα πίσω πρέπει να είναι συμπαγής και να έχει σύνδεση με τα χαφ. Επίσης ο Δερμιτζάκης χρειάζεται να δουλέψει καλά τα στημένα. Από κόρνερ και από φάουλ εκτός περιοχής, θα πρέπει να βάλεις 10 με 15 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Κακά τα ψέματα, η «Βασίλισσα», η οποία είναι η 5η μεγαλύτερη ομάδα του επαρχιακού Ποδοσφαίρου (μετά από Λάρισα, ΟΦΗ, Ξάνθη, Γιάννενα) είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, αρκεί να εμφανιστεί σοβαρή, πειθαρχημένη και να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις.

3 σχόλια:

  1. ERXONTAI ,NEA LOKDAUN,,PIO PROTATHLIMA TOU XRONOU TON SEPTEMBRIO,,KAI BLEPOUME,,,FETOS TELOS,,MONO O MARINAKHS SABIDHS KARIOIDHS ,PROTATHLIMA ,,,,LOGO NEAS DIMOKRATIAS,,,,H BEROIA ANHKH STOUS MEGALOUS,,AS GELASOUME ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pare ton poulo esu opws that parei Kai o MitsoKoulis Kai kathiste lowdown monoi sas. Pou tha mas peis an einai i Vassilisa you Vora megali Omaha. App poio xwrio eisai den mas eipes

      Διαγραφή
  2. EUXARHSTO TON BERIOTH ,EINE KORYFH ,KAI THA MHNH KORYFH ,GIATH EINE APOKOMATOPOIHMENOS ,KAI PALH MPRABO TOU,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ