Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Προφήτη Ηλία... αναλαμβάνουν την Κυριακή οι «Εθελοντές για την καθαριότητα»

Την περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Βέροια αναλαμβάνει να καθαρίσει αυτή την Κυριακή η ομάδα «Εθελοντές για την καθαριότητα». Η ομάδα που δρα εθελοντικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθαρίζοντας διάφορα σημεία της πόλης που δέχονται «επίθεση» με σκουπίδια από τους ίδιους τους πολίτες της, αυτή την Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 12:00, θα επιχειρήσει να ομορφύνει μια περιοχή που δέχεται καθημερινά αρκετό κόσμο αλλά και όγκο σκουπιδιών που αφήνουν πίσω τους.

«Την Κυριακή στις 10 το πρωί μαζευόμαστε στον προφήτη Ηλία στην Βέροια για καθαρισμό στην περιοχή. Κρατάμε τα υγειονομικά μέτρα. "Θέλουμε τα χέρια σας"», αναφέρει η ανακοίνωση. Και επειδή κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη και φυσικά όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, μπορείτε και εσείς να... προσφέρετε τα χέρια σας στην ομάδα και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ένα δίωρο από την Κυριακή σας.

Για τις δράσεις της ομάδας, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας της στο facebook «Εθελοντές για την καθαριότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ