Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Γιώργος Βουδούρης

Καλό Παράδεισο!

Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Βουδούρης. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 71 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Βιοπαλαιστής που τα τελευταία χρόνια πριν την συνταξιοδότηση του, δούλευε ως έμπορος λαϊκών αγορών. Με την σύζυγό του Ρούλα απέκτησαν 4 παιδιά (τον ιερέα π. Αθανάσιο, τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Βουδούρη, τον Αντώνη και την Κατερίνα), 9 εγγόνια, εκ των οποίων τα 3 αγόρια, με το όνομά του. Τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φυτειάς σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της απαγόρευσης συναθροίσεων. 

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του veriotis.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και ειδικά στον συνάδελφο Νίκο Βουδούρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ