Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ΕΦΚΑ στην ατζέντα Χατζηδάκη - Τσαβδαρίδη

Το θέμα της κάλυψης των ελλείψεων, η ταχύτερη απονομή συντάξεων αλλά και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων τέθηκαν στο τετ – α – τετ, του Υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη με τον αναπληρωτή Γραμμ. της Κ.Ο της ΝΔ και βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη. Όπως μαθαίνουμε ο κ. Τσαβδαρίδης μετέφερε στον αρμόδιο Υπουργό όλα τα προβλήματα που αφορούν το ΊΚΑ-Βέροιας και έθεσε το θέμα της αποτελεσματικότερης στελέχωσης της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ ειδικά τώρα που οι ανάγκες για την απονομή των συντάξεων είναι αυξημένες. Ο κ. Τσαβδαρίδης μίλησε για “την άμεση ανάγκη για ενίσχυση της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ με προσωπικό, ψηφιακή αλλά και τεχνολογική υποδομή που είναι απαραίτητα ώστε να τρέξουν και να αποδοθούν γρήγορα οι εκκρεμείς συντάξεις”.

Ο υπουργός Εργασίας όπως πάντα σχολαστικός και τυπικός, κατέγραψε όλα τα θέματα και τον ενημέρωσε τον βουλευτή Βέροιας να μεταφέρει καλά νέα στην Περιφέρειά του, καθώς «πολύ σύντομα η χώρα θα αποκτήσει, ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που θα εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και θα πληροφορεί τους πολίτες για ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα, διευκολύνοντας τους, από την πολύπλοκη γραφειοκρατία και επικάλυψη αρμοδιοτήτων που επικρατεί μεταξύ των υπηρεσιών του δημοσίου».

3 σχόλια:

  1. Αν είχε χιούμορ Ο Τσαβδαριδης, θα έπαιρνε τον Μπαρτζωκα και θα επισκεπτόταν τον υφυπουργό οικονομικών με αιτήματα ροδακινοπαραγωγων που χρειάζονται επίλυση.
    Ας έλεγε μετά ο ψηλός, ότι δε υπέπεσε στην αντίληψη του το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "κατόπιν προσωπικών ενεργειών λύθηκε το πρόβλημα εγκαιρης απόδοσης σε δικαιούχους συντάξεως"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ