Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοσκόπηση Alco: Στις 14,5% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Στις 14,5% εκτιμάται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου που προβάλλει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open. Η δημοσκόπηση της Alco, πέραν των συνηθισμένων ερωτημάτων αναφορικά με την εκλογική επιρροή, περιλαμβάνει ερωτήματα για τη διαχείριση της κακοκαιρίας από τις Αρχές, αλλά και αναφορικά με τον τρόπο που εξελίσσεται το πρόγραμμα εμβολιασμού στη χώρα. Τα ευρήματα της δημοσκόπησης, έπειτα από αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας για ορισμένους πολίτες της Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας, παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Στις 14,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Open, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 38%, έναντι 23,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 6,6% για το ΚΙΝΑΛ, 5,5% για το ΚΚΕ, 4,6% για την Ελληνική Λύση και 3,3% για το ΜέΡΑ25.

Παράλληλα, εκλογική επιρροή 1,3% παρουσιάζει το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας, ενώ 5,5% επιλέγουν κάποιο άλλο κόμμα. Το ποσοστό των αναποφάσιστων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, προσδιορίζεται στο 12%.

Ελαφρά κάμψη, αλλά σαφή υπεροχή στο ερώτημα της εμπιστοσύνης για τη θέση του πρωθυπουργού παρουσιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 41%. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δείχνει να μεταβάλλει τη δημοφιλία του, παραμένοντας στο 21%.

34 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ 100% ΤΩΝ ΜΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όταν εσείς (στείνατε) διαγωνισμούς για να πάρουν δικοί σας άδειες ΜΜΕ τότε όλα ήταν αντικειμενικά.
      Ντροπή. Τα ζήσαμε, τα ξέρουμε.

      Διαγραφή
    2. Μου κανει εκπληξη που βγαινετε και γραφετε για στημενους διαγωνισμους....ειναι ντροπη που ακομα δεν γυρισατε, γυρισαμε να δουμε την πλατη μας ποιοι μας καταντησαν ετσι...ποιοι ειχαν χωσει και χωνουν ακομα το χερι στο μελι...ποιοι χρωστανε εκατομυρια και τα πληρωνεις εσυ και εγω στις τραπεζες και στους φορεις...ειλικρινα με τετοια λογικη αυτοι εκει γελανε μαζι μας που δεν τους πηραμε χαμπαρι και σας/μας ποτιζουν με την αντιπαραθεση προκειμενου να βολευουν δικους τους και να λενε εις υγειαν του ανοητου λαου...ετσι λοιπον ντροπη σου και ντροπη μας για το δουλεμα που μας κανουν.

      Διαγραφή
    3. Στον Ntopioi makrochori,
      Σοβαρέψου απο αυτούς (τους κυβερόντες) τα περιμένουμε όλα και είναι ικανοί για όλα. Από τους άλλους δεν περιμέναμε να κάνουν τα ίδια. Και μη διαμαρτύρεσαι τα ίδια σε μικρότερη κλίμακα έκαναν.

      Διαγραφή
  2. ... και εγώ στη σκοποβολή με τυφλό και στα 100 μέτρα με κουτσό βγαίνω πρώτος.

    Η μεγαλύτερη αποτυχία του Τσιπρα μετά τα μνημόνια που υπόγραψε, την αποκάλυψη ότι η Ελληνική αριστερά είναι τσίρκο, το ξεπούλημα του ιστορικού όρου Μακεδονία στους βουλγαροσκοποιανους, είναι ότι έκανε τον Κουλη να μοιάζει αξιόπιστη επιλογή διακυβέρνησης της χώρας, τις δυσκολες στιγμές.
    Οποίος αντιλαμβάνεται σωστη επιλογή για πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη έχει στο μυαλό του, δυο λέξεις.

    Αλέξης Τσιπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οποιος δεν εχει καθολου μυαλο ,σκεφτεται μονο τον Κουλη. Ξυπνα φιλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΓΚΑΦΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟΣ-ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ)ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πρεμουρα είναι αυτή, εν μέσω Μήδειας 4-5 δημοσκοπήσεις, πόση επικοινωνία τέλος πάντων.Καλα που υπάρχουν τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης,τι δεν υπάρχουν?Α ρε Πάπα μόνο που το σκέφτηκες εξεταστικη καλά που δεν το έκανες τώρα θα ήσουν στην ηλεκτρική καρέκλα δεν ντρεπεσε σε μια δημοκρατική χώρα κανάλι της αντιπολίτευσης που ακούστηκε μόνο στη Τανζανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει περίπτωση παιδιά οι δημοσκοπήσεις είναι σίγουρα στημένες. Εγώ ως ψηφοφόρος της ΝΔ στις τελεταίες εκλογές δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος στις επόμενες, το ίδιο και φίλοι που συζητάμε καθημερινά. Δεν έκανε η κυβέρνηση τίποτα από όσα υποσχέθηκε πως θα κάνει, μόνο προκλητικές δηλώσεις, απαξίωση των ψηφοφορων της και κωλοτούμπες καθημερινές βλέπω. Εστω ο Άδωνις Γεωργιάδης έπρεπε να έχει αλλάξει στον ανασχηματισμό, δεν προσφέρει τίποτα τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν υπήρξες ποτέ ψηφοφόρος της ΝΔ. Άσε τη σέσκουλα.

      Διαγραφή
    2. ναι ρε φιλε, να σου πω οτι εχεις σχεδον σε ολα δικιο, δηλαδη στα παραπονα που εχεις για τον κουλη , αλλα για πες μας και δειξε μας ποια ειναι η αλλη επιλογη;;;; ο αλεξης;;; η η φωφη;;; τωρα που χρεοκοπησαμε και πηραν οι ξενοι τα παντα παλι καλα που μας εμεινε ο κουλης και λεμε οτι εχουμε εναν μετριο διαχειριστη - αντιπροσωπο των δανειστων να... μοιραζει τη φτωχεια μας!!!

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν θα σου δείξει την άλλη επιλογή, μόνος σου θα επιλέξεις τι θα ψηφίσεις αφού βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, όμως δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό πολλών σαν το δικό σου, ότι δηλαδή αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα συνεχίσω να ψηφίζω τους βιαστές μου εδώ και σαράντα χρόνια, μήπως τελικά ο βιασμός γίνεται με τη συναίνεσή μας; Στείλτε επιτέλους τους βιαστές μας στο 1 τοις εκατό, συο χέρι μας είναι, αυτό φοβούνται.

      Διαγραφή
  7. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 15% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω εσύ πάντως θα είσαι ευχαριστημένος,γιατί η οικονομία πάει άριστα ,η διαχείριση της πανδημίας τέλεια,η αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων λόγω επιτελεικου κρατους άψογα, έδιωξε τους λαθρομεταναστες- προσφυγες ,έλυσε το Σκοπιανό,δεν έβαλε χέρι στα λεφτά που άφησε ο κουμουνιστής, μίκρυνε το δημόσιο,δεν έκανε την ΕΡΤ σαν το ΣΥΡΙΖΑ κομματικό κανάλι,άνοιξε τις επενδύσεις (εκτός από το καζίνο του Ελληνικού),υπουργικό συμβούλιο πάνω των 50,και όχι σαν τους άλλους τους πρώην που βόλευαν ημέτερους 45,μπορώ να γράφω μέχρι αύριο λόγους που πρέπει να πάρει ο ΑΞΙΟΣ 50% στις δημοσιοποιήσεις,φαντάσου και ο Πορτοσαλτε σάλταρε.

      Διαγραφή
    2. δυστυχως καποιοι απο τον συριζα δεν θελουν να πιστεψουν οτι συριζα και αλεξης δεν εχουν ουτε παρον , όχι μελλον! και αυτο δυστυχως δεν ειναι καλο για κανεναν γιατι ο λαος πιστεψε οτι ο αλεξης ισως μπορεσει να αλλαξει κατι. ο αλεξης ομως ( χωρις να ηταν η αιτια των προβληματων ) τα εκανε μπαχαλο και εδειξε οχι απλα λιγος αλλα ελαχιστος ( μπορει και επικινδυνος). τωρα δυστυχως (;;;;) θα παμε με κυριακο και ας κανουμε ...υπομονη!
      σε καθε περιπτωση δεν υπαρχει κατι χειροτερο αλλα ουτε και καλυτερο!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε αυτο θελεουν και αυτοι να φανατιζεσαι εσυ με τον διπλανο σου και να μην κοιτατε το συνολικο συμφερον της χωρας, της κοινωνιας....κοιμηθειτε και καλα ονειρα και αυτοι θα μεγαλωνουν το χρεος αλλα και τις καταθεσεις τους και τα ακινητα....ειμαστε/εισαστε προβατα που πανε οπου θελουν οι επιτηδειοι....Καληνυχτα

      Διαγραφή
    4. Στον ντόπιο Μακροχωρίου.
      Ενώ ο Σύριζα το μείωσε το χρέος... Λοιπάμαι αλλά γρήγορα ξεχνάς. Τα ψηφιζατε όλα όσα σας έστελνε η Μερκελ, και ας φωναζατε προεκλογικά (γκόου μπακ κυρία Μέρκελ). Αλλά και τα νταούλια που θα βαρουσατε για να χορεύει η Γερμανία και η Ευρώπη;. Το δημοψήφισμα που από όχι έγινε Ναι;
      Τα ξεχάσατε, ευτυχώς όμως τα θυμόμαστε οι άλλοι. Και δεν εμπιστευόμαστε ούτε τον Κουλη. Αλλά ούτε εσάς.
      Θα περιμένουμε.....

      Διαγραφή
    5. Εισαι ανοητος γιατι χωρις σκεψη χαρακτηριζεις αλλους πολιτικα...εχεις προφανως πολιτικη πορωση...αρα δεν μπορεις να σκεφθεις λογικα...καληνυχτα με παρωπιδες

      Διαγραφή
    6. Δεν χαρακτηρίζω, γεγονότα που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει περιγράφω. Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να τα δεις και να τα παραδεχθείς, πρόβλημά σου.
      Τη λέξη (ανοητος) πάντως εσύ την είπες και όχι εγώ. Εγώ δεν χαρακτήρισα κανένα. Άρα μάλλον άλλος είναι τελικά ο ανόητος ο πολιτικά πορωμένος και αυτός με τις παρωπίδες.

      Διαγραφή
    7. Σε μενα απευθυνεται το κειμενο...γιαυτο επιμενω στο ανοητος οταν χαρακτηριζεις καποιον με την καταληξη ..ατε...μαθε να γραφεις

      Διαγραφή
  8. Για να είσαστε σοβαροί.
    Ο Αλέξης δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει πλέον στην πολιτική ζωή της χώρας, διότι δεν έχει την παλαιότερη καλή μαρτυρία, αλλά και τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Τα έκανε σκ@τ@ σε όλα και παντού όσο ήταν κυβέρνηση και δεν έχει καμία σχέση με τα Ευρωπαϊκά θέματα και γεγονότα. Δεν βλέπετε ότι δεν τον καλεί κανείς στην Ευρώπη; δεν πηγαίνει πουθενά, σε κανένα, ούτε πολιτικό συνέδριο, ούτε φόρουμ, ούτε επαφές με άλλα κόμματα, ούτε προσωπικές επαφές με κανέναν; Πολιτικά είναι ξεπερασμένος, ξεχασμένος και ανύπαρκτος, σα να μην υπάρχει. Υπάρχει μόνο για κάποιους φανατικούς πρόσωπο λάτρεις του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι εκτός τόπου και χρόνου φαντάζονται ξανά εξουσία μήπως και (γλύψουν κανενα κόκαλο). Δεν υπάρχει περίπτωση.
    Το κοντινό πολιτικό μέλλον στην Ελλάδα είτε αρέσει είτε όχι θα είναι ο Κουλης, μέχρι να σχηματιστεί μια νέα Ευρωπαϊκή τάση στο πολιτικό κέντρο ή κεντροαριστερά και να βρεθεί στην Ελλάδα ένα πρόσωπο με Ευρωπαϊκή πολιτική παιδεία ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει με κάποιες πιθανότητες. Μέχρι τότε θα ζήσουμε με τον Κουλη και τις δομικές αλλά Ευρωπαϊκές - Γερμανικές αλλαγές που θα κάνει στη χώρα.
    Αν θέλετε αλλαγή ψάξτε για νέο πρόσωπο και τη δημιουργία ευρωπαϊκής τάσης.
    Το πιάσατε σύντροφοι;
    (σκληρή αλήθεια αλλά αλήθεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καπως ετσι! αλλα τα περι... "ευρωπαικης τασης" και τετοια παρομοια μπορει να συμβουν αλλα θα ειναι για αλλους. εδω θα κανουμε πολλες δεκαετιες ακομη μεχρι να δουν τα εγγονια μας;;; την Ελλαδα που ξεραμε.
      φαντασου για την Ελλαδα που μπορει να ονειρευομαστε!!!

      Διαγραφή
    2. Γύρνα τώρα πλευρό κι όταν ξυπνήσεις θα τον δεις και πάλι πρωθυπουργό !!

      Διαγραφή

    3. Στον (Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2021 - 12:39 π.μ.)
      Δεν περίμενα τόσο γρήγορη δικαίωση στα λεγόμενά μου.
      Ο παραπάνω σχολιαστής φαίνεται να είναι ο
      (φανατικός προσωπολάτρης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εκτός τόπου και χρόνου φαντάζεται ξανά εξουσία μήπως και (γλύψει κανενα κόκαλο). Και ως προσωπολάτρης αδυνατεί να εκτιμήσει τα πραγματικά γεγονότα. Θα τα βιώσει όμως και θα απογοητευτεί, είναι σίγουρο. Ας περιμένει. Έρχονται.

      Διαγραφή
  9. AYTH H KYBERNHSH THA KATAPONTISTH,EN RIPH OFTHALMOU,,,,EKLISE THS EKLISIES ,,KAI THN AFORHSE DESPOTHS, TELOS,,,O KOULOUS NOMHZH OTH STON OURANO MPORH NA KANH KOUMANTO,,,ALIMONO TOU ,,STON OURANO DEN XORANE EKSIPNADES,,ERXONTE ASTROPELEKIA ,H MENDONI KTL THA FENONTE PTEZMATA SE AYTA POU AKLOUTHOUNE ,,KRATITHYTE GERA ,,PEUTH H NEA DYMOKRATIA EINE THEMA XRONOU,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους ταπωσες όλους με λίγο λίπασμα ακόμη και νερό θα μεγαλουργησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν κάποιος κάνει μια ανασκόπηση στην κοινοβουλευτική μας ιστορία, θα διαπιστώσει ότι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι πολίτες σχεδόν πάντα ψήφιζαν με το σκεπτικό πώς θα τιμωρήσουν το κόμμα που βρισκόταν στην εξουσία, "για όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε", παρά γιατί είχαν πειστεί από τις εξαγγελίες του "αντίπαλου" κόμματος. Ξεχωριστή περίπτωση είναι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ένα κόμμα που δεν είχε καταστρώσει ποτέ του κυβερνητικό πρόγραμμα, γιατί πάντα αρέσκονταν να παίζει τον ρόλο του κατήγορου για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, ευτύχησε να έχει στην ηγεσία του ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο, το οποίο δε γνωρίζω αν έπεισε, αλλά σίγουρα γοήτευσε πολλούς στην Ελλάδα της κρίσης, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην εξουσία. Δυστυχώς, οι παθογένειες του συνασπισμού αυτού της αριστεράς δε βοήθησαν τον Τσίπρα να κάνει αυτά που ήθελε - αφού πρόγραμμα εξουσίας ούτως ή άλλως δεν υπήρχε - με αποτέλεσμα να προδώσει τους περισσότερους από αυτούς που τον ψήφισαν. Και το χειρότερο γι' αυτούς είναι ότι η εμπλοκή με την εξουσία ανέδειξε και την ανικανότητα των περισσοτέρων να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα, με αποτέλεσμα τα ποσοστά που βλέπουμε σήμερα στις δημοσκοπήσεις. Πιθανολογώ ότι το χαρτί Τσίπρας κάηκε και είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρει η αριστερά να ξαναβρεθεί στην εξουσία. Όσο χάλια κι αν τα πάει ο Μητσοτάκης, και ο κάθε Μητσοτάκης. Γιατί ο κόσμος πλέον δεν έχει να περιμένει τίποτα από κανέναν αριστερό ιδεολόγο, ο οποίος στη θεωρία μπορεί να παίρνει άριστα αλλά στην πράξη κινείται κάτω του μηδενός. Και ο λαός πια έχει βαρεθεί τα λόγια. Πράξεις περιμένει. Από όπου κι αν προέρχονται. Μην ξεχνάμε ότι παραλίγο να κάνει αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή, μέσα στην απόγνωσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος κουλης ρε παιδιά πάμε καλά;Εχει αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους τομείς με αποκορύφωμα το θέμα covid το οποίο μάλιστα εκμεταλλευτηκε στο μέγιστο για να μας περάσει τον έναν πιο ηλιθιο νομο απ τον άλλο ειδικά το νομοσχέδιο κεραμεως. Γι αυτό δεν θα πάμε ποτε μπροστά. Άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 46 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ . ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ.
    Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
    SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΑΙΔΡΑ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΦΟΥ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΗΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Έλληνας σαν καλός ραγιάς και γκιαουρης που είναι ψηφίζει ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ να τσιμπάει κανα ΕΣΠΑ απο την ΕΕ και μέχρι εκεί.
    Η ΕΕ που θα του διαλύσει την χώρα.
    Αυτό συνεχίζει να υποστηρίζει ο Έλληνας.
    Ο Ερντογάν έχει κάνει την Τουρκία υπεργιγαντα και μεις εδω ασχολουμαστε με τσατσακια τυπου γαπ Σημίτη καραμανληδες Παπανδρέου κομμουνια και όλον αυτόν τον μεταπολιτευτικό νεοταξικό κατιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνεχίζουμε (;) με την Δεξιά που μας διέλυσε . Τι λέτε ρε ψεκασμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε των 10:22μμ ξεκινάς λάθος "για όσα υποσχέθηκε και δε ΜΟΥ έκανε"είναι το σωστό. Υπήρξε εποχή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί είχαν 85%,εναλλάξ διόριζαν στο δημόσιο τους ημέτερους τους με ετήσιες αυξήσεις μισθών και επιδομάτων,και όλα αυτά με δανεικά. Το ΠΑΣΟΚ είχε το MEGA και η ΝΔ το ΑΝΤ μοιρασμένα πράγματα η δε ΕΡΤ καμμία 5000 αργοσχολους. Πρωθυπουργούς ακαυτους που έδιναν την εξουσία ο πατέρας στο γιο, στη κόρη, στον εγγονό, στο ανηψιο .Είχαν πρόγραμμα εξουσίας επιτελικό,αξιοκρατικό,με σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού ,που οι οικογένειες ήταν ταυτόχρονα και χορηγοί αυτών. Περνώντας τα χρόνια και σώζοντας συνέχεια τη χώρα με δανεικά τη κατέστρεψαν,και να το θαύμα! Η κολυμπήθρα του Σιλοαμ,ο Αλεξάκος λίγο κουμουνιστής,συνδικαλιστής από εγχώριο πανεπιστήμιο, από μεσοαστική οικογένεια χωρίς να έχει στο DNA του πρόγραμμα επιτελικό που είχαν οι άλλοι έπρεπε να σώσει τη χώρα χωρίς λεφτά, στήριξη εσωτερική και εξωτερική, επικοινωνία,κτλ. Συμπέρασμα για να σωθεί η χώρα πρέπει να υπάρχει μια σωστή διαδοχή σωτήρων έστω και αν δεν είναι πολύ ΑΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ( ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ - ΧΩΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ