Διαδικτυακή συμβουλευτική γονέων του συλλόγου Μ.Α.μ.Α

Ο σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (Μ.Α.μ.Α), στις 21/02/2021 ολοκλήρωσε μια ακόμη διαδικτυακή συνάντηση, στο πλαίσιο διαδικτυακών προγραμμάτων συμβουλευτικής γονέων του συλλόγου μας που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το θέμα ήταν: Το παιδί και ο έφηβος με αυτισμό και οι σχέσεις τους με τα αδέρφια τους. Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση συμμετείχαν γονείς -μέλη του συλλόγου μας. Το θέμα ανέπτυξε η Παιδοψυχίατρος κ. Λίλιαν Αθανασοπούλου , Δ/ντρια του ΕΣΥ και επιστημονικά υπεύθυνη του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος και φίλη του συλλόγου. Στη συζήτηση συμμετείχε η κυρία Ειρήνη Αναγνώστου, σχολική ψυχολόγος, ιδρυτικό μέλος και εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος της ΜΑμΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Είχαμε την ευκαιρία ως γονείς, να μας δοθούν πολύ σημαντικές επιστημονικές πληροφορίες από την ερευνητική βιβλιογραφία και πρακτικές οδηγίες. Καταθέσαμε τις ερωτήσεις μας, εκφράσαμε τις πολλαπλές αγωνίες μας και ανακαλύψαμε κάποιες σκέψεις για το αύριο.

Αυτές οι συναντήσεις είναι μόνο αποτελεσματικές! Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε την κυρία Αθανασοπούλου που συνεχίζει να στέκεται δίπλα μας και βέβαια τη θεωρούμε μια πολύ καλή φίλη του συλλόγου μας. Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες συναντήσεις και στο μέλλον, με σκοπό την ενημέρωση και στήριξη των οικογενειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ