Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαν σήμερα, έφυγε το χαμογελαστό παιδί της Ημαθίας

Δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού που συγκλόνισε όχι μόνο την Ημαθία, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο. Σαν σήμερα στις 16 Φεβρουαρίου 2019, η κοινωνία της Ημαθίας βυθίστηκε στο πένθος, έπειτα από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Πετρίδη. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, κατέρρευσε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης, «παγώνοντας» τους πάντες. 

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στο Νοσοκομείο της Νάουσας που μεταφέρθηκε αρχικά, όσο και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης που μετέβη στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη με το θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία. Αιωνία του η μνήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ