Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Εργασίες αποχιονισμού στα σχολεία της Βέροιας

Ανοίγουν αύριο Πέμπτη, έπειτα από τρεις ημέρες που παρέμειναν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή μας, οι περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (δείτε εδώ σχετικά). Η έντονη χιονόπτωση του Σαββατοκύριακου γέμισε με πολλούς πόντους χιόνι τόσο τις αυλές όσο και τους δρόμους πέριξ των σχολείων, που δεν κατάφερε να λιώσει λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών. Εν όψει του αυριανού ανοίγματος των σχολείων, συνεργεία του δήμου Βέροιας εργάζονται πυρετωδώς για τον αποχιονισμό έξω από τα σχολεία και φροντίζουν για την ρίψη αλατιού προκειμένου η έλευση των παιδιών να γίνει με ασφάλεια.


Πριν από λίγο ο φωτογραφικός φακός του 
veriotis.gr εντόπισε συνεργείο του δήμου έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, να επιχειρεί για τον αποχιονισμό και τον αλατισμό του πεζόδρομου της Έλλης και Κοντογεωργάκη, με την επιχείρηση να συντονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος - Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαδόπουλος.





11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μαλλον εσύ ξύπνησες αργά.. Τα παιδιά από τις 7 το πρωί στους δρόμους είναι.. Ντροπή σας να κρίνεται εκ του ασφαλούς..

      Διαγραφή
  2. Για αυτό δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα με αυτούς τους ανθρώπους. Τα περιμένουν όλα από τους άλλους δεν συμμετέχουν πουθενά και κριτικάρουν αυστηρά. Είναι σίγουρο ότι οι χαμένοι είναι πρώτα οι ίδιοι και μετά η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμμετέχω σε τι ακριβώς; όλοι όσο δουλεύουν στο Δήμο κάνουν δουλειές γραφείου - καθισιου και στην τωρινή περίπτωση της πανδημίας όλοι εξασκουν την τηλεαδεια! Αυτοί που καθάρισαν τους δρόμους ήταν κάποιοι εθελοντές, κάποιοι που πληρώθηκαν για εκείνη τη χρονική στιγμή να καθαρίσουν και οι εργάτες του Δήμου που αμφιβάλλω αν ήταν μονοψηφιος ή διψήφιος αριθμός. Και απορώ πως γίνεται αυτό εφόσον οι εργαζόμενοι στο Δήμο αποτελούν τετραψήφιο αριθμό;

      Διαγραφή
    2. ΄΄Μέλι στάζει η γλώσσα σου''

      Διαγραφή
    3. Μέλι... αλλά να ήξερε και τι έλεγε;

      Διαγραφή
  3. Δλδ τι πρέπει να κάνουμε.. Να παρατησουμε τις δουλειές μας και να πάμε να καθαρίσουμε τις αυλές των σχολείων των παιδιών μας?? Αυτή δεν είναι η δουλειά τους και υποχρέωση τους??? Αν δεν μπορούν να αφήσουν το δημόσιο κ να έρθουν στο μεροκάματο που έχει κασμα κ φτυάρι.. Και να αφήσουν τα τσίπουρα κ τους καφέδες κ τις δημόσιες σχέσεις... Απαντώ στους φίλους που λειπαν ότι πρέπει να πάμε οι γονείς να καθαρίσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ (ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ) ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΒΆΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΙΑΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ". ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ) ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟ...ΧΑΛΒΑΔΕΣ;;;; ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;;;;

      Διαγραφή
  4. Δεν είπε κανείς να αφήσεις τη δουλειά σου, αλλά τουλάχιστον μην κατηγορείς τη δουλειά των άλλων ειδικά αν δεν έχουν τα μέσα (πολλά εργατικά χέρια) για να την κάνουν όπως θα έπρεπε ή όπως θα ήθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκ του ασφαλούς κρίνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πορδες αυγα δε βαφονται18 Φεβρουαρίου 2021 στις 2:54 μ.μ.

      Κλασσικο στερεοτυπο κοπροσκυλου φοροκλεφτη που δεν χτυπαει ουτε μιση αποδειξη. Φορους σε αυτη τη χωρα πληρωνουν μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι και συντηρουν ολους εσας. Αμα θες να μπορει ο δημος να εχει περισσοτερα μεσα και υπαλληλους πληρωσε κι εσυ οπως οφειλεις και μετα να μιλας κλεφτρακο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ