Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ώρα για ψεκασμούς και ανοιξιάτικες εργασίες σε σπίτια και αγρούς; Βρείτε ό,τι χρειάζεστε στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Από σκαλιστήρι για τον κήπο μέχρι και συστήματα ψεκασμού!

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», βρίσκεται κοντά σε αυτό που προστάζει η περίοδος. Αυτό λοιπόν που χαρακτηρίζει την άνοιξη είναι οι καλλιεργητικές εργασίες σε σπίτια και αγρούς και οι ψεκασμοί. Θεωρήσαμε λοιπόν χρήσιμη μία μικρή ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα που θα σας είναι απαραίτητα αυτή την περίοδο και θα σας λύσουν τα χέρια.


Είτε λοιπόν έχετε ανάγκη ένα μικρό σκαλιστηράκι για τον κήπο σας, είτε ένα μεγάλο για τον αγρό, καθώς επίσης και φτυαράκια, αναμοχλευτές, τσουγκράνες, σκούπες φύλλων, κλαδευτήρια, μαξιλαράκι γονάτων (για τις εργασίες σας) και γαλότσες για να είστε πάντα άνετοι και καθαροί, γνωρίζετε το ιδανικό μέρος για να τα προμηθευτείτε.


Επίσης σιγά - σιγά ξεκινάει και η περιποίηση των φυτών μας που χρειάζονται προστασία από έντομα και μύκητες οπότε είναι χρήσιμο να έχουμε ένα ψεκαστήρα και το κατάλληλο σκεύασμα για την αντιμετώπισή τους. 

Η ομάδα του καταστήματος είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σας για να σας δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα προϊόντα ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και το e-shop του καταστήματος για περαιτέρω πληροφορίες.


Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700, 6937396771
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ