Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ από τον δήμο Βέροιας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας μέσω του Μαιευτικού - Γυναικολογικού Τμήματος, διοργανώνει για μία ακόμη φορά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου, ΔΩΡΕΑΝ εξέταση τεστ Παπανικολάου (testPap), με στόχο να μεταφέρει σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα για την αξία της πρόληψης.

«Γυναίκα και Υγεία», είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης δράσης, αφυπνίζοντας τις γυναίκες να βάζουν σε προτεραιότητα την υγεία τους και να προβαίνουν συνεχώς σε προληπτικές εξετάσεις. 

Στην σημερινή πολυπολιτισμική κοινωνία, ο ρόλος της γυναίκας, ο τόσο σημαντικός μέσα στην οικογένεια και στην κοινωνία, γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος, όλο και πιο δύσκολος. Πολλές φορές η πρόληψη σε θέματα υγείας δεν αποτελεί προτεραιότητα των γυναικών καθώς η καθημερινότητα μιας γυναίκας χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς και πολλές ευθύνες. 

Η πρόληψη όμως σώζει ζωές! 

Ειδικότερα όλες οι γυναίκες ηλικίας έως 65 ετών πρέπει να υποβάλλονται σε ετήσια βάση σε τεστ Παπανικολάου, που ανιχνεύει τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, ο οποίος ευθύνεται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην παραπάνω δράση θα μπορούν να δηλωθούν από σήμερα έως και τις 04-03-2021 στα τηλέφωνα του Κέντρου Κοινότητας Βέροιας 2331353834-815-826. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

1 σχόλιο:

  1. τι χρειαζεται εκει για να ερθει καποια κυρια ?μηπως να κανει και το τεστ για ιο???!!ερωτηση κανω,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ