Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο στο Τελωνείο Βέροιας

Διάρρηξη στο Τελωνείο της Βέροιας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους δράστες να διαφεύγουν έχοντας αρπάξει το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, κάποια στιγμή το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του Τελωνείου, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και αφού το έσυραν μέχρι έξω, το φόρτωσαν σε όχημα και διέφυγαν ανενόχλητοι, ενώ η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις, ενώ η λεία τους δεν ξεπερνάει τα 1.000 με 1.200 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Ασφάλεια οι υπάλληλοι του Τελωνείου σχετικά με το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

12 σχόλια:

  1. Εύγε!! Μέσα στην καραντίνα, με απαγόρευση κυκλοφορίας σηκώνουν το χρηματωκιβώτιο από το ΤΕΛΩΝΕΙΟ και πηγαίνουν όπου θέλουν ανενόχλητοι μιας και όπως αναφέρεται "Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών". Πολλά εύγε επισης γιατί εάν θυμάμαι καλά περσι -με απαγόρευση κυκλοφορίας πάλι- "αδειαζαν" για ώρα ανενόχλητοι κσμηματωπολείο στην Αλεξάνδρεια!!
    Πολλά συγχαρητήρια στον πρωην βουλευτή μας και νύν υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το αίσθημα ασφαλςίας που βιώνουν οι πολίτες της (πρώην) εκλογικής του περιφέρειας!!! Πολλά μπράβο επίσης στους βουλευτές και Δημοτικούς Άρχοντες των τελευταίων 7-8 χρόνων -τουλάχιστον- και φυσικά στους Ηγέτες της Αστυνομίας της Πολέως μας για την ειρήνη και το αίσθημα της ασφάλειας που βιώνουν τα υποζύγια που πληρώνουν τους φόρους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειναι..αρα να προσλαβουμε 10 εκατομμυρια αστυνομικους ενας τουλαχιστον σ καθε πολυκατοικια σκοπια για να αισθανομαστε ασφαλεις...ναιιιιι!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .... ο Μος Παρασκευόπουλου γέμισε την χώρα με κάθε λογής παραβατικούς, διαρρήκτες και δολοφόνους....

      Διαγραφή
    3. Μπα ! Οι αστυνομικοί έχουν άλλες δουλειές τώρα! Αφού πιάσανε τον Χρυσαυγιτη Παπά (λέμε τώρα...),",προσέχουν",τα Πανεπιστήμια.

      Διαγραφή
  2. Καλά εκεί στο τελωνείο άστα!!!Γάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΚΛΗΡΟ;
    ΑΔΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ 2021...ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ?

      Διαγραφή
  4. Να προσλάβει ο Χρυσοχοΐδης άλλους 10.0000 αστυνομικούς. Τουλάχιστον να έχουν πελάτες τα μπουγατσάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περισσοτερες βολτες δτην Ελια ναβρουμε κανεναν με την μασκα κστω απο την μυτη η μπσς και βρουμε πηγαδακια με 3-4 ατομα! Α και μην ξεχναμε οταν δεκαδες Ρωμαιοι εκ Ρωμης Ιταλιας φυσικα εκλειναν την Μητροπολεως κυνηγιονταν σπαζανε μαγαζι εστιασης την αμμεση και αποτελεσματικη επεμβαση τηε ΕΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή, νομιζω οτι οι Ρωμαιοι εκ Ρώμης εχουνε διπλωματικά διαβατήρια και κατά συνέπεια διπλωματική ασυλία! Και τι κάνουν οι άνθρωποι; περιηγηση στα χναρια του Μεγα Αλέξανδρου:
      Aλεξανδρεια, Βέροια, Παλατίτσια και άλλα όμορφα μέρη!

      Διαγραφή
    2. μην εισαι αδικος...ειναι πολυ ελαστικοι...ολοι κανουμε βολτες μ ε ενα καφε στο χερι κ καλα γυμναστικη...

      Διαγραφή
  6. Είναι θέμα προταιρεοτητων. Η συνολική στάση του Υπουργείου,περισσότερο δείχνει να ετοιμάζεται για την κοινωνική έκρηξη που έρχεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ