Quantcast

http://picasion.com/

Συνθήματα κατά της Βουλής και της Αστυνομίας στην πορεία της Βέροιας

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Βέροιας. Αρχικά, το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 στην πλατεία Δημαρχείου, μέσω αφίσας που κυκλοφόρησε στα social media και αρκετοί ήταν οι πολίτες διαφόρων ηλικιών που συγκεντρώθηκαν για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία κατά των μέτρων. Λίγο μετά τις 19:30 ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία όμως κατά το πλείστον συμμετείχαν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και Λυκείου. Πάνω από 150 άτομα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα περιοριστικά μέτρα και ζητούσαν την επιστροφή στην κανονικότητα.

Η πορεία κινήθηκε από την οδό Μητροπόλεως προς το πάρκο τη Ελιάς και στη συνέχεια ανέβηκε προς την πλατεία Ωρολογίου. Οι συμμετέχοντες στην πορεία φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Βουλής και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ για λίγα λεπτά υπήρξε ένταση, καθώς κινήθηκαν απειλητικά προς τους αστυνομικούς που είχαν υπό την επίβλεψή τους τα μέτρα τάξης. Ευτυχώς δεν υπήρξαν παρατράγουδα και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα.

15 σχόλια:

  1. Ελάτε ρε παιδιά μην το κάνετε θέμα, η συγκέντρωση είχε καμιά 50 πιτσιρίκια, είχε επίσης περίπου τους 20 γνωστούς αναρχοάπλυτους της πόλης μας, και είχε ακόμη περίπου άλλους 20 γνωστούς ΚΚΕδες της πόλης μας.
    Δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει να ασχολείσε με νδ καλύτερα

      Διαγραφή
    2. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΝΑ ΛΕΕΙ.
      ΜΟΝΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΒΑΛΕ.
      ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝ

      Διαγραφή
    3. Τους ίδιους γιαλαντζί αναρχοάπλυτους που έχουν κάνει άλλη μία φορά την πλατεία δημαρχείου σαν τα μούτρα τους με σπρέυ και απειλητικά μηνύματα.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα μία κομματική πορεία που δυστυχώς ακόμα συνεχίζει αυτή η αλληλουχία και στη νεότερη γενιά! Μικροί, μεγάλοι αν δεν σταματήσουν να υποστηρίζουν κόμματα και σταματήσουν να το παίζουν ιδεολόγοι με προσωπικό συμφέρον, όχι στα ίδια επίπεδα θα είμαστε αλλά χειρότερα! Ας ελπίσουμε να μας φωτίσει ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο θεός είναι μεγάλος αγαπητέ, μην απελπίζεσαι. θα πράξει αυτός για εμάς. εμείς μόνο να προσευχόμαστε χρειάζεται.

      ...α και να τρώμε, κοιμόμαστε και φυσικά δουλεύουμε. (μη με περάσετε και για τίποτα κουμουνιστή, προς θεού)

      Διαγραφή
    2. Εσύ - που γράφεις τάχα να μην σε περάσουν για κομμουνιστή - γράψε κανένα άρθρο στις τοπικές φυλλάδες προπολεμικέ κομμουνιστή όπως το συνηθίζεις.

      Διαγραφή
  3. Ντρέπομαι σαν πολίτης αυτής της πόλης να ακούω συνθήματα τέτοιου είδους αλλά και μικρές ηλικίες να διαδίδουν την βία και να εκφράζονται με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν. Η Βέροια είναι πόλη πλούτος πολιτισμού και θα έπρεπε να είμαστε παράδειγμα σε όλους τους τομείς όπως και για κάθε αντίθεση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί χρειάστηκε οι συγκεκριμένοι να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα; Αφού κανείς από αυτούς δεν τα εφάρμοσε ποτέ. Για να βρουν συμπαραστάτες το έκαναν άραγε; Για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανευθυνότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκαν να φωνάξουν ποιοι; αυτοί οι οποίοι δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους και τον χώρο όπου ζουνε μαζί με όλους τους πολίτες και τους βανδαλιζουν; που βάζουν παιδιά να τα φανατιζουν,να βριζουν χωρίς να σέβονται αρχές και αξιες..μιλανε αυτοί για δημοκρατία που δεν έχουν μέσα τους ίχνος δημοκρατίας και επικροτούν την βία.Δημοκρατία δεν ειναι να κλεινεις δρομους και να δημιουργεις προβληματα στους αλλους συναθρωπους που τους κλεινεις τον δρομο.για ποια ζωή μιλάνε που και πριν η ζωή τους ήταν πλατιές και δήθεν εξυπνάδες.κουρασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα, να αφαιρέσουμε την πιτσιρικαρία. Μετά, οτι πούμε αφορά τους ενήλικες. Σε οτι ναφορά τη Βουλή, νομίζω οτι δεν την εχει σε υπόληψη, πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Κατα την γνώμη μου, όχι άδικα. Εδω και πολλά πολλά χρόνια, κρίνοντας απο το αποτέλεσμα, επρεπε να περάσουν απο δίκη. Οι τάχα αριστερόστροφοι που συμμετείχαν, είναι πλήρως ανυπόληπτοι πολιτικά, πάλι εκ του αποτελέσματος κρίνοντας. Ας μη ξεχνάμε οτι το πιστεύω τους ειναι η βίαιη κατάληψη της εξουσίας. Θα μου πεις, αντε και την κατέλαβαν. Τι θα την κάνουν; Τωρα ξέρουμε τι την εκαναν οταν την κατέλαβαν. Ομως, μας πιπίλιζαν το κεφάλι (ακόμη και τωρα), για Λαϊκές Δημοκρατίες, για Δημοκρατικούς στρατούς. Τι σχέση μπορεί να εχουν ολα αυτα με Δημοκρατίες; Ο απάνθρωπος φασισμός, . Ακόμη νομίζουν οτι αν ρίξεις στα σκ..τά ζάχαρη, θα είναι μαρμελάδα. Και επιμένουν ακόμη. Ναι, ειναι μαρμελάδα. Ε λοιπόν, φάτε την εσείς. Εμείς, χίλιες φορές ζωντανοί και ψωμοτύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιμοσαστε ολοι ορθιοι ανοιξτε τα ματια και τα αυτια σας!!! Σας δουλευουνε ψιλο γαζι κ εσεις ακομα πιστευετε κορονοιους και αηδιες!!! Καλα εκαναν και διαδηλωσαν αυτοι για εσας!! Εσεις καθηστε πασαδες στα σπιτια σας μη κολλησετε καθολου εξυπναδα απο τους γυρω σας!!! Καλον υπνο ονειρα γλυκα καλο ελεγχο στις ζωες σας απο αλλους σας ευχομαι μη παρετε καμια ευθυνη ποτε στα χερια σας αφηστε αλλους να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα αντι για εσας εσεις κραξτε αμεριμνοι και φορατε μασκες ακομα και μονοι σας μεσα στο αμαξι σας!! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε κοίτα το σπίτι σου και άσε εμάς να ζούμε όπως ζούμε.δεν χρειαζόμαστε εσάς όλους τους τεμπέληδες που το παίζετε δήθεν έξυπνοι.ας σταματήσετε τα ναρκωτικά τα παράνομα τσιγάρα τους βανδαλισμούς και μετά έλα να μιλήσουμε για να πάμε μπροστά.γτ δεν είδα κάποιος να βγαίνει ή να μαζεύει τα παιδιά του όταν πετάνε τα σκουπίδια στους δρόμους και βάφουν τους τοίχους.αιντε πάνε για ύπνο τώρα και άσε τις ηλίθιες εξεγέρσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτα που λετε κυριε ειναι ασχετα με το θεμα μας σκουπιδια κ βαψιμο τοιχων δεν εχουν καμια σχεση με την χουντα που ζουμε τωρα!!! Προσπαθουν να ελεγξουν τις ζωες μας αν εσεις εισαστε ενταξει με αυτο μπορειτε να το δεχεστε μονο μη ξεχασετε να βαλετε την δευτερη μασκα σας να μην αναπνευσετε ποτε ξανα οξυγονο!!!! Οσο για το τι κανουν οι "απλυτοι" σας πληροφορω πως αυτοι οι "απλυτοι" μας εχουν ξεβρωμισει παρα πολλες φορες στο παρελθον απο παρομοιες καταστασεις ψευτικες που ειχε επιβαλλει η δηθεν κυβερνηση που δηθεν μας σκεφτεται κ μας προστατευει!!! Σταματηστε την τηλεοραση και την τυφλη σας πιστη σε αυτη μας γεμιζουν ψεματα ο καιρος για να ξεσηκωθουμε ειναι τωρα!!! Θα μας φανε ζωντανους οσο υποκυπτουμε σε αυτους!!! (Για το αν δουλευω εγω κ οι "απλυτοι" ή το οτιδηποτε θα σας το συγχωρεσω κ δεν θα το σχολιασω μιλησατε χωρις ν εχετε την παραμικρη ιδεα για το ποια ειμαι και τι κανω και δεν σας απασχολει κιολας ο κοσμος πρεπει να ξυπνησει κ ειναι γεγονος)!!!

      Διαγραφή
  9. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ. ΑΜΥΑΛΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ