Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε απολυμάνσεις Σχολικών Κτιρίων και Δημοτικών καταστημάτων προχωράει ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας παίρνει καθημερινά όλα τα προτεινόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού από τους υπεύθυνους του ΕΟΔΥ και έχοντας υπόψη τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, προχωρά στην απολύμανση των Σχολικών κτηρίων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μας όπου απαιτείται. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου ότι απολυμάνσεις θα γίνονται άμεσα όπου απαιτείται (Κτίρια, Δημοτικούς και Κοινόχρηστους χώρους)

1 σχόλιο:

  1. Καιρός να γίνουν κ απολυμανσεις κ στις.σχολικες μονάδες κ της Βέροιας κύριε δήμαρχε ; Γιατί ούτε καν λόγος άσε την καθαριότητα πάει περίπατο βάζουν τα παιδιά με τα μαντηλάκια που έχουν από το σπίτι τους να καθαρίσουν τα θρανία τους κ τις καρέκλες τους το ίδιο κ οι δάσκαλοι που είναι οι καθαρίστριες οεο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ