Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένου οχήματος από την Δημοτική Αστυνομία

Στην απομάκρυνση ενός εγκαταλελειμμένου οχήματος από ιδιωτικό χώρο, ο ιδιοκτήτης του οποίου απεβίωσε, προχώρησε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας. Όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση η Υπηρεσία: «Η Δημοτική Αστυνομία καθημερινά στα προβλήματα των πολιτών και της πόλης μας. Μικρή δύναμη (προσωπικού) πολύ μεγάλο το έργο της. Η Δημοτική Αστυνομία στα πλαίσια της υποχρέωσης για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους κοινόχρηστους χώρους, η οποία απορρέει από την κείμενη νομοθεσία του Π.Δ. 116/04, σήμερα στις 24/02/2021 απομάκρυνε ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο όχημα, αυτήν την φορά όμως από ιδιωτικό χώρο, του οποίου ο ιδιοκτήτης απεβίωσε και το όχημα παρέμενε σε χώρο χωρίς την συγκατάθεση των συνιδιοκτητών του οικοπέδου.


Στην διαδικασία απομάκρυνσης και μεταφοράς του οχήματος ήτανε ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ευστάθιος Κελεσίδης, η Προϊσταμένη Ελέγχου - Ελένη Σιακαβάρα καθώς και η συμβεβλημένη εταιρεία διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) (ανακύκλωσης) του Εμμανουηλίδη Θωμά».





8 σχόλια:

  1. ΡΕΠΑΙΔΙΑΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΧ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ;
    ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΕΓΚΑΤΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙΕΓΙΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

    ΜΑΣΤΕΤΑ ΟΛΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω, ακόμα μια τοπική ειδησαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή είδηση.. Και τρομερό έργο.. Της δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τους δωσουμε βραβειο. Οπως τοτε που με αυταπαρνηση ετρεξαν να σηκωσουν την κυρια που επεσε απ το κρεβατι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οτι οι Δημοτικοι αστυνομικοι βγαινουν φωτογραφιες για τα αυτονοητα με ξεπερνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο στην δημοτικη αστυνομια μας, τουλαχιστον τωρα δεν γραφουν τα σταθμευμενα αυτοκινητα με το παθος που τους διακατείχε επι χαρουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μετα απο αυτη τη δυσκολη εργασια πηραν 1 μηνα αδεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είστε αχάριστοι.
    Βγείτε και περπατήστε (με κωδικό 6) στον πεζόδρομο και στο κέντρο δεν πέρασε κανένα καστημα τις κίτρινες γραμμές με τρπεζοκαθισματα και είναι ελεύθερα για περιπατητες και καροτσατκια.

    Άργησαν, αλλά καθάρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ