Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο αίτημα των «Συνδημοτών»

«Ιδού ή Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Απάντηση στη Δημοτική Παράταξη «Συνδημότες» σχετικά με την αξιοποίηση δημοτικής έκτασης στην είσοδο της πόλης δίνει η Δημοτική Αρχή. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ζητά με δημόσια ανακοίνωσή του τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφασιστεί όπως προτείνει, η παραχώρηση σε ιδιωτική εταιρεία έκτασης-φιλέτο του Δήμου Βέροιας, συνολικής επιφάνειας 26 στρεμμάτων.

Με μια όμως σημαντική λεπτομέρεια: ο Δημοτικός Σύμβουλος τυχαίνει να είναι ταυτόχρονα και ο Πρόεδρος της εταιρείας στην οποία προτείνει δημόσια να παραχωρηθεί η συγκεκριμένη δημοτική έκταση, κρίνοντας μάλιστα την παραχώρηση προς την εταιρεία του «ως άριστη επιλογή»!

Είναι φανερό ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Παυλίδη είναι να κάνει τις δουλειές του.

Βέβαια, ο κυνισμός του κ. Παυλίδη δε μας εκπλήσσει. Εξάλλου είναι η δεύτερη φορά που επιχειρεί να προωθήσει την ίδια πρόταση.

Θυμίζουμε ότι την περίοδο που διετέλεσε Αντιδήμαρχος προσπάθησε και πάλι να προωθήσει την κατασκευή τερματικού σταθμού αστικών λεωφορείων στην ίδια δημοτική έκταση στην είσοδο της πόλης, χωρίς όμως επιτυχία.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν οι «λαλίστατοι» κατά τ’ άλλα Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κ. Παυλίδη συμφωνούν με το πνεύμα και το ήθος της πρότασης αυτής.

Τέλος, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, δεν εναντιωνόμαστε στην προοπτική δημιουργίας σταθμού αστικών και υπεραστικών λεωφορείων στην είσοδο της πόλης. Δε θα είχαμε καμία αντίρρηση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Απλώς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να συμβεί χωρίς καμία οικονομική συμβολή του Δήμου.

Άλλωστε, δεν εμποδίζει κανένας τον κ. Παυλίδη να αγοράσει άλλη έκταση στην ίδια περιοχή ή στην περιοχή του Σ.Σ. Βέροιας που επιτρέπεται για να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.»

14 σχόλια:

  1. Επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο. Τώρα ξέρουμε ότι δεν (μαγειρεύεται) τίποτα, τουλάχιστον από την παράταξη της Δημοτικής αρχής. Η Δημοτική περιουσία είναι εξασφαλισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι τζάμπα μάγκες τελείωσαν.
    Όποιος θέλει μαγικές τις πληρώνει μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημοτική έκταση να δοθεί σε ιδιωτική εταιρία; καλό κι αυτό, μπράβο ΘΡΑΣΟΣ και μόνο που τόλμησε να το θέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι αθλητικές εγκαταστάσεις στην είσοδο της πόλης.

    Έχουμε το ΕΑΚ που δεν είναι ικανή η δημοτική αρχή να το λειτουργήσει ομαλά, θα διασπειρει και αλλού αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να γίνει περισσότερο μπάχαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζάμπα έκταση σε εταιρία ιδιωτών λεωφορείων !να πληρώσουν οπως πουλάνε τις άδειες που κάποτε τις πήρανε τζάμπα !δεν είστε φιλανθρωπικό ίδρυμα εταιρία κερδοσκοπικού χαρακτήρα είστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παυλίτο... μας κούφανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά απάντησε η δημοτική αρχή ! Ήδη τα αστικά έχουν αγοράσει αγρό μετά την Πατρίδα για τον στόλο του , βασικά έλεος , τέρμα οι μοιρασιές για οικονομικά συμφέροντα των αιρετών . Κάποτε θα πρέπει να το καταλάβουν ότι στην πολιτική δίνεις την ψυχή σου και όχι να παίρνεις τις ψυχές του λαού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά αφού έχουν τα αστικά ένα μεγάλο χώρο κοντά στην κοινότητα της Πατρίδας, είχε γίνει δημοσίευση στα τοπικά ΜΜΕ για μεγάλο χώρος, με αναβαθμούς, εγκαταστάσεις και πρατήριο καυσίμων κλπ νομίζω. Γιατί δεν κάνουν εκείνο αφετηρία και να περνάν τα αστικά από την πόλη και μετά στα χωριά; Σε κάθε περίπτωση τα αστικά χρειάζονται εσωτερική αναδιάρθρωση δρομολογίων κλπ. Αυτό είναι το κυρίως πρόβλημά τους. Χώρο μπορεί να μην βρουν ποτέ αναδιάρθρωση δρομολογίων όμως θα χρειαστούν άμεσα, τα δεδομένα των επιβατών και της πόλης αλλάζουν συνεχώς. Αυτό να δούνε και σε αυτά τα δεδομένα να εργαστούν. Σε αυτά να εξυπηρετήσουν τον κοσμάκη, άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε απίθανος πιάνει και γράφει ότι νάναι, παπαγαλάκια υπάρχουν και νόμοι αλλά στο Δημαρχείο ποιος τους διαβάζει? Αντί ν ασχολούνται με τις Δημοτικές υποθέσεις , νομίζουν πως με εξυπνάδες και κακίες ταπώνουν όποιον τους κάνει υποδείξεις. Υπήρχε κάποτε και ο Δήμος Βέροιας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχουν όλα τα λεωφορεία τους κλιματισμό και ράμπα για ΑΜΕΑ ;
    θέλουν και οικόπεδο από το Δήμο.
    Αυτά να κάνουν για να δώσουν στους επιβάτες υπηρεσίες ποιότητας και να μη ζητάνε οικόπεδα δικά μας δηλ δημοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου πε πως ο Δήμος μπορεί να δίνει τζάμπα οικόπεδα ?

      Διαγραφή
  11. ΚΑΙ αυτος ο δημαρχος οπως και ολοι οι αλλοι των τελευταιων 40 ετων ειναι για καμια ταβερνα μονο για δημοσιες σχεσεις . αυτα.
    ενα τσουρμο αχρηστοι ανικανοι καθε φορα που εχουν κανει την βεροια σαν τα κωλοχωρια τους απ οπου μας κουβαληθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ευστοχο το σχολιο σας!
      Κατεστρεψε η Ουσουλτζογλου την πλατεια Ελιας και μας αφησε τα καρφωμενα σανιδια, κατεστρεψαν και την πλατεια Ωρολογιου και κακοποιησαν στην κυριολεξια την πολη!
      Κανενα απολυτως εποικοδομητικο εργο..
      Κατηντησαν την πολη παρηκμασμενη!!

      Διαγραφή
    2. Σου έλειψε η ταβέρνα είναι φανερό.
      Τι πίνεις ρε φίλε;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ