Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρός τραυματισμός 57χρονου μοτοσικλετιστή σε τροχαίο με ΙΧ έξω από τη Βέροια

Διεκομίσθη διασωληνωμένος σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας μηχανής σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας Σφηκιάς, στο ύψος του υδροηλεκτρικού εργοστασίου. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου στις 4 το μεσημέρι, όταν μηχανή που οδηγούσε ένας άνδρας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 57χρονου αναβάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, το προπορευόμενο ΙΧ επιχείρησε να στρίψει αριστερά την ώρα που η μηχανή είχε ξεκινήσει ήδη προσπέραση, με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει πάνω στην αριστερή πόρτα του οχήματος.


Αμέσως στο συμβάν έσπευσε η Τροχαία Βέροιας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία αναβάτη στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Ωστόσο, η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και διεκομίσθη διασωληνωμένος σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Βέροιας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ