Quantcast

http://picasion.com/

Κατερίνη: Απίστευτο αλλά... συνελήφθη για κλοπή αγελάδων στη Ρωσία πριν από 24 χρόνια!

Καταζητούμενος για κλοπή και θανάτωση δύο αγελάδων, πριν από 24 χρόνια στην περιοχή Κράσνονταρ της Ρωσίας, συνελήφθη στην Κατερίνη. Πρόκειται για 54χρονο ομογενή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων που είχαν εκδώσει οι ρωσικές Αρχές. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, φέρεται ότι το 1997, μαζί με συνεργό του, έκλεψαν «δύο γαλακτοφόρες αγελάδες» από τον ιδιοκτήτη τους, τις οποίες εν συνεχεία «τεμάχισαν» και πούλησαν.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το αίτημα των Ρώσων να εκδοθεί και να δικαστεί στη χώρα τους. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, αρνούμενος τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις. Αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για την έκδοση του ή όχι.

1 σχόλιο:

  1. Για δύο αγελάδες συνελήφθη μετά από 24 χρόνια.Στην δημοκρατία μας οικονομικά εγκλήματα παιδεραστίας βιασμοί παραγράφονται μετά από κάποια χρονια.Ζητω η Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ