Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

10ήμερο μπριζόλας και πανσέτας στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

• 2,5 κιλά μπριζόλες χοιρινές: 9,90€
• 2,5 κιλά πανσέτες χοιρινές: 9,90€
Άλλο ένα δεκαήμερο νοστιμιάς και προσφορών ξεκίνησε σήμερα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Αυτό το δεκαήμερο είναι αφιερωμένο στην χοιρινή μπριζόλα, ίσως το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων και στην χοιρινή πανσέτα, το αγαπημένο έδεσμα για τους λάτρεις των... μαγκαλιών! Στον φούρνο, στη γάστρα, στο τηγάνι ή στα κάρβουνα, οι μπριζόλες και οι πανσέτες του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια», είναι... λουκούμια και για το επόμενο δεκαήμερο θα τις βρούμε και σε προσφορά!

Από την Παρασκευή 19/2 έως και το Σάββατο 27/2 θα βρείτε:
• 2,5 κιλά μπριζόλες χοιρινές: 9,90€
• 2,5 κιλά πανσέτες χοιρινές: 9,90€

Επίσης, θα βρείτε κρέατα πολυτελείας και απίθανα έτοιμα κρεατοσκευάσματα, για να εντυπωσιακά πιάτα στο οικογενειακό τραπέζι χωρίς καθόλου κόπο! Όλη την προετοιμασία αναλαμβάνει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», όπως κάθε μέρα, με αγάπη, πολύ μεράκι και κορυφαίας ποιότητας κρέατα

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στέλνοντας «2» στο 13033 και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Παραγγελίες και στην πόρτα σας χωρίς χρέωση - Με ένα τηλέφωνο ή μέσω efood

Δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στην πόρτα σας και χωρίς χρέωση, με ένα τηλέφωνο στο ☎2331061683 και μέσω efood εδώ.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ