Quantcast

http://picasion.com/

Έκλεισε όλο το 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων
Σε πλήρη αναστολή τίθεται από σήμερα το 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, έπειτα από την επιβεβαίωση κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε σε εκπαιδευτικό, ακολούθησαν άλλα κρούσματα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Μέχρι χθες τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, σύμφωνα με ανακοίνωση συνδικαλιστών εκπαιδευτικών Ημαθίας, ήταν πέντε, ενώ είχαν αναστείλει την λειτουργία τους συγκεκριμένα τμήματα. Έπειτα από ιχνηλάτηση των κρουσμάτων που διενεργήθηκε και έπειτα από γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Ημαθίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας αποφάσισε την πλήρη αναστολή της σχολικής μονάδας μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2021.

Όπως ανέφερε και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, μέχρι το Σάββατο δεν υπήρχε ο λόγος να κλείσει ολόκληρο το σχολείο, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το Σάββατο όμως προέκυψε και άλλο κρούσμα και έτσι τα δεδομένα άλλαξαν και σήμερα αποφασίστηκε να κλείσει ολόκληρη η σχολική μονάδα. 

10 σχόλια:

  1. Τελικα αυτα που μας λενε οι ειδικοι οτι δεν μεταδιδεται ο ιος στα σχολεια και στα παιδια ισχυουν η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε-α μου οι ειδικοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Από τη μια κολλάει παντού να φοράμε μάσκα ( ακόμα και διπλή ) και από την άλλη στο σχολείο ο νόμος επιτρέπει την ώρα της γυμναστικής να μην φοράμε μάσκα. Άρα ο ιός είναι όσο κολλητικος θέλει ο νόμος δηλαδή η κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  2. Παιδεία στην Ελλάδα σημαίνει, ίσως ,μπορεί, εφόσον, εάν ." Τώρα τα παιδάκια δεν θα έρθουν σε επαφή με τους γονείς τους ούτε με αδέλφια και παππούδες έχοντας ατομική ευθύνη,θα τρώνε μόνα τους,θα πλένονται μόνα,θα κοιμούνται μόνα τους στο μεγάλο με 5-6 δωμάτια σπίτι τους ". Κεραμεως καλό να συνεχίσω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nά τά ἀπαγάγῃ τότε καί νά τά κρατᾷ μακρυά ἀπό τίς οἰκογένειές τους αἰχμάλωτα σέ στρατόπεδα συγκεντρώσεως τά παιδάκια ἡ σατανοκίνητος κυβέρνησι μέχρις ὅτου βγοῦν ἀρνητικά στά κομπογιαννίτικα κοροϊδοϊοτέστ, ἔ; Αὐτό δέν προτείνεις, ψεκασμένε καραντινάκια;

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΝΤΑΝΑΜΟ ΑΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  3. Ποιας μεταλλαξης?
    Νοτιοαφρικανικης,βρετανικης....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαφώς δεν φταίνε τα παιδιά,αλλά οταν οι γονείς γυρνάνε απο σπίτι σε σπίτι καφέδες και εξω για άσκοπες βόλτες οταν οπως χθες Δευτέρα που τα κατάστημά ηταν κλειστά,η Ελιά γεμάτη κοσμο,μηπως φταιω εγω που πήγα οδοντίατρο?για να συνέλθουμε λιγάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλληγορία και το χιούμορ, επειδή σε γνωρίζω προσωπικά δε σε διακρίνει αγαπητέ Δημητριε ,καλά θα ήταν να το διαβάσεις δεύτερη φορα μήπως και το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΑΜΕ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ