Quantcast

http://picasion.com/

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο σκιέρ στη Βασιλίτσα

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο σκιέρ. Ο 27χρονος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, ανέβηκε μαζί με φίλους του στο χιονοδρομικό παρότι αυτό ήταν κλειστό λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες οι φίλοι του είδαν το περιστατικό και μπόρεσαν να επέμβουν γρήγορα και να καλέσουν για βοήθεια.

Στο συμβάν επενέβη διασώστης και άτομα που εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας στο χιονοδρομικό, τα οποία δέχτηκαν τηλεφώνημα από την Αστυνομία για την ακριβή θέση που βρισκόταν ο σκιέρ, ενώ έφτασαν και άντρες της ΕΜΑΚ Γρεβενών. Ο σκιέρ απεγκλωβίστηκε λίγο αργότερα, έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

1 σχόλιο:

  1. Σε σχέση με χιονοδρομικά κέντρα, εχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Πίσα σκοτάδι. Εάν πας σε ενα , το τελευταίο χιονοδρομικό, σε άλλη χώρα, οποια και ναναι πλήν Αλβανίας, θα καταλάβεις τι λέω. Και σαυτο το κομμάτι, ειμαστε για γοερά κλάματα. Λυπάμαι για τον άνθρωπο αλλά, δεν πάμε ποτέ εκτός απο τις καθορισμένες πίστες, ακριβώς γιαυτόν τον λόγο. Για τις κατολισθήσεις. Δεν πάμε για σκί. Για γλίστρες πάμε. Ο Παρνασός, ειναι το υποπολαπλάσιο του τελευταίου χιονοδρομικού, οπουδήποτε. Ποιο Σέλι, ποιά Νάουσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ