Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«WELL fashion stores» Βέροιας: Από την Δευτέρα 18/1 και πάλι κοντά σας!

Σας περιμένουμε στη Νέα Περιφερειακή Οδό - Από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ!
Η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου είναι γεγονός και το «WELL fashion stores», το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην πόλη της Βέροιας, σας περιμένει στην Νέα Περιφερειακή Οδό, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, για να κάνετε από κοντά πλέον τα ψώνια σας! Το προσωπικό του «WELL fashion stores» είναι πανέτοιμο να σας εξυπηρετήσει, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, για να κάνετε τις αγορές σας με άνεση και ασφάλεια!


Ένα σύγχρονο πολυκατάστημα στη Νέα Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, με άνετο πάρκινγκ, όπου μπορείτε να βρείτε την πιο μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές, ιδανικό για ψώνια για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, τα χόμπι μας, το αυτοκίνητο. Στο «WELL fashion stores» θα βρείτε άπειρες επιλογές για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, σε τεράστια ποικιλία και μοναδικές τιμές. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για τις καθημερινές, βραδινές ή αθλητικές μας εμφανίσεις, ρούχα εργασίας, εσώρουχα, παιχνίδια, σχολικά είδη εξοπλισμού, οργάνωσης και διακόσμησης για το σπίτι, είδη ψαρέματος, είδη αυτοκινήτου, προϊόντα τεχνολογίας, αξεσουάρ κινητών και H/Y και πολλά πολλά είδη για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, συσκευές θέρμανσης, μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου... και πολλά πολλά άλλα!

WELL fashion store
Ν.Π.Ο. Βέροιας
τηλ. 2331062122
Βρείτε μας στο facebook: WELL MALL
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ