Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια υποδέχθηκε το 2021 με πυροτεχνήματα!

Με εκατοντάδες πυροτεχνήματα υποδέχθηκε η πρωτεύουσα της Ημαθίας το 2021! Κάποια ξεκίνησαν δειλά δειλά να σκάνε στον ουρανό λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, όμως μόλις το ρολόι έδειξε 00:00, τα περισσότερα ίσως από κάθε άλλη χρονιά πυροτεχνήματα άρχισαν να φωτίζουν και να χρωματίζουν τον ουρανό σε πολλά σημεία της πόλης. Όσοι παρακολουθούσαν το θέαμα από κάποιο μπαλκόνι στα ψηλά της πόλης, μπορούσαν να δούνε τα πυροτεχνήματα να σκάνε μέχρι και στο Μακροχώρι.

Μπορεί φέτος ο εορτασμός της νέα χρονιάς να ήταν διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά και οι δρόμοι της πόλης να ήταν εντελώς άδειοι και πριν και μετά την αλλαγή του χρόνου, τα βλέμματα όλων όμως στράφηκαν στον ουρανό για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα που πάντα προφέρουν τα πυροτεχνήματα και που φέτος ίσως να έδωσαν και μια νότα αισιοδοξίας για το 2021.

Δείτε τα βίντεο από τα πυροτεχνήματα:

2 σχόλια:

  1. Όλη η κοιλάδα μέχρι Θεσσαλονίκη άστραφτε και βροντούσε δυνατά. Φοβερό θέαμα κι αντάξιο του τόπου. Του χρόνου πιο πολλά, πιο δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ