Quantcast

http://picasion.com/

Ο Βασίλης Τσιάρτας εναντίον της επιτροπής «Greece 2021» επειδή διαφημίζει... Αντετοκούνμπο

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της επιτροπής «Greece 2021» για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση έφερε την διαδικτυακή αντίδραση του Βασίλη Τσιάρτα. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και MVP του NBA βρίσκεται στην αφίσα της επιτροπής μαζί με σημαντικά πρόσωπα της χώρας και της επανάστασης, κάτι που έφερε την αντίδραση του Τσιάρτα. Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Ημαθιώτης πρώην ποδοσφαιριστής: 

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. 

Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Δείτε το ποστ του Βασίλη Τσιάρτα:


38 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν επαινούσε την κίνηση της προσθήκης του Αντετοκούμπο στην παραπάνω εικόνα, και εξέφραζε δημόσια αυτή τη γνώμη όπως και την παραπάνω, θα τον θαύμαζες και τότε για το θάρρος της γνώμης του;

      Διαγραφή
  2. Είπε τα αυτονόητα. Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βάζει χωρίς να έχει συμφέρον με την αριστεριλα και την πολιτική ορθότητα που έχει επιβάλλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟ 1821.ΤΡΙΧΕΣ.
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε βρε αμόρφωτο ακροδεξιοχουντικό βλαχαδερό απ' το Γιδά,που ακόμη να μιλήσεις δεν μπορείς, έχεις και άποψη. Πιο Έλληνας από σένα είναι ο Αντετοκούμπο και πιο πετυχημένος .Εκεί που παίζει και διαπρέπει είναι σαν να έχει πάρει η Εθνική 10 Ευρωμπάσκετ και 10 Euro στο ποδόσφαιρο. Χατζηαβάτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παππούς του αντεντοκουμπο δεν πολέμησε στο ρουπελ ούτε στην τριπολιτσα.
      Αν γίνει πόλεμος δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα ο γκρκφρικ να πάρει το G3 να πάει να υπερασπιστει την Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη.
      Άλλοι που δεν εκπροσωπησαν τα σεπολια θα (ξανά) έρθουν.

      Εσύ μορφωμένο γιουσουφάκι, αν δεν ήταν αυτοί που λέει ο Τσιαρτας και οι παππούδες των, θα φορούσες κόκκινο σκουφάκι και από τα 12 σου θα ήσουν σε κανένα χαρέμι να σου παίρνει την θερμοκρασία κανένας πασάς.

      Αν σου αρέσει είναι πρόβλημα σου. Και της Γιάννας.
      Ημείς αν χρειαστεί πάλι εκεί θα ειμαστε πρώτη γραμμή, με το βάρος στις πλάτες από τους προγόνους μας.
      Ψευτοκουλτουριαρηδες κηφηνες.

      Διαγραφή
    2. Δηλωμένος ΧΑ ειναι ..τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ..

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία τα έγραψε και Μπράβο του!! Έχουμε αηδιάσει πλέον από την τόση "κορεκτίλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ( Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ/ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΑΙΜΌΝΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλίμονο! Μαζί με τον άνδρα της,τον Βαρδινογιάννη, τον Μαρινάκη και άλλα παλληκάρια προεστούς που ξεζουμιζουν τους Έλληνες όπως κάνανε και κάτι τσιράκια των Τούρκων πριν το 1821 και μετά...

      Διαγραφή
  8. Και περιμένουμε να σωθούμε με τέτοιες φασιστικές απόψεις;
    Αντί να χαιρόμαστε που ένα νέο παιδί έλαβε την Ελληνική παιδεία (είχε όμως και καλά στοιχεία από την οικογένειά του) και μαζί με το ταλέντο του στο άθλημα και την τεχνική που πήρε στην πατρίδα μας κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ, χωρίς να ξεχάσει ούτε την Ελλάδα ούτε τη γειτονιά και τους φίλου του εκεί, κάνοντας δωρεές και φιλανθρωπίες ακόμη και χωρίς κάμερες.
    Ο φίλος μας ο Βασιλάκης και όλοι σας ας κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά ξανασκεφτήτε τι λέτε. Με αυτό το σκεπτικό δεν θέλω να υποτιμήσω τα μεγάλα αθλητικά επιτεύγματα που αναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τους Υπερπατριωτες τύπου Τσαρτα,που"μικραίνουν "την Ελλάδα δεν έχω να πω πολλά! Ας δουν μονάχα το στιγμιότυπο μετά από νίκη της ομάδας του Ανεντοκουμπο όπου τον πλησιάζουν Ομογενείς και του ζητάνε να υπογράψει πάνω στην Ελληνική σημαία. Τους απαντά ευγενικά: Ποιος είμαι εγώ που θα υπογράψω πάνω στην σημαία... Έλληνας μπορεί να μην γεννήθηκε ,αλλά έγινε πιο Έλληνας από πολλούς άλλους και που διαχρονικά την διεσυραν με διάφορους τρόπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προσφορά του Γκάλη, στο Ελληνικό μπάσκετ, είναι απείρως ανώτερη από αυτή του Ατετοκούμπο. Είναι αυτονόητο ότι αυτό που προέχει είναι να περάσει το μήνυμα του πολυπολιτισμικού μοντέλου της σύγχρονης, των Ελλήνων στα χαρτιά. Δηλαδή οι αγώνες και οι θυσίες των Ελλήνων, αναβαθμίστηκαν, ανέβηκαν ένα επίπεδο παραπάνω. Όπως καταλαβαίνετε στην εποχή του ιού της Κορώνας τα πάντα έχουν μεταλλαχθεί. Τώρα, με το εμβόλιο και ο άνθρωπος ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ, ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΄ΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 1987 ΚΑΙ ΤΟΥ 2005 ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΕΝ ΑΘΛΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 1/5 ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ 4/5 ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θα γίνω υπερασπιστής της αφίσας και της Γιάννας ,αλλά είναι προφανης η σύνδεση παρελθόντος και σύγχρονης Ιστορίας και ο Γιάννης γράφει Τώρα ιστορία. Μάλλον σε πειράζει το χρώμα του ! Ίσως είσαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι ο Μ.Αλεξανδρος ήταν ξανθός σαν τον Μπραντ Πιτ! Θα σε απογοητεύσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Βασίλη ελπίζω αν το διαβάσεις αυτό θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου."Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρεφεται διότι κατεχρασθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας.Διοτι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθαδεια ως δικαίωμα,την παρανομία ως ελευθερία,την αναιδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."Επίσης αναφέρει οτι"όσοι μετέχουν της Ελληνικής παιδείας είναι Έλληνες"και σε συνέχεια "οι ομιλούντες την Ελληνική".Όλα αυτά ένας από τους σπουδαιότερους Αθηναίους ρήτορες και φιλοσόφους ο Ισοκράτης 436πx
    -338πx.Σε ενοχλεί το χρώμα του δέρματος ή το ότι μιλά τα Ελληνικά καλύτερα από εσένα διαφημίζει την Ελλάδα πολύ περισσότερο από σένα ,σέβεται την Ελλάδα πιο πολύ από σένα και το κυριότερο δεν τον αφορά τίποτε από ότι αναφέρει ο φιλόσοφος.Η Ελλάδα είναι στη καρδιά και όχι στο μίσος και τη διχόνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχουν οι φιλόσοφοι με την αφίσα 200 ετών από την απελευθέρωση από τους Τούρκους.

      Και εγώ ανέβηκα στην κορφή του Ολύμπου, αλλά αν κάνουν εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την κατάκτηση της κορυφής, και βάλουν την φάτσα μου κάτι πάει λάθος.
      Εκτός αν είμαι μαύρος η Κινέζος και η υποκουλτούρα θεωρεί προοδευτικη ενέργεια την λήθη.
      Η ληθη(ότητα).

      Διαγραφή
    2. Η ανακολουθία των φωτογραφιών που καταλήγουν στο αντετοκουμπ μπορεί να δικαιολογείθει μονο με έναν τρόπο.
      Αποκαλύπτει ότι οι αγωνιστές για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Ελλάδας δώσανε τσάμπα το αίμα τους, διότι οι μετέπειτα κυβερνήτες εξαιρουμένου του Καποδίστρια παραδώσανε σε ξένα κέντρα την χώρα για 30 αργύρια στους αγγλογαλλους και αμερικανους(τελευταία και στους κύβους).
      Αλήθεια είναι.
      Μαύρο το μέλλον.

      Διαγραφή
    3. δηλαδη επειδη "η ελλαδα ειναι στην καρδιά" οπως γραφεις , μπορει ο καθενας,ο καθε πετυχημενος χθεσινος οποιουδήποτε χρωματος να διεκδικει και να πετυχαινει θεση σε μια τετοια αφισα - εθνος - συμβολο;;;με τοσο βαρια προσωπα;;;

      Διαγραφή
    4. Πετυχημένη σε μεγάλο βαθμο η παράσταση των προσωπων. Θα μπορουσε να ξεκιναει και με εναν αρχ. φιλόσοφο, καπου μετα σιγουρα ειχε θεση και ο Αλέξανδρος και θα επρεπε να κλείνει με έναν Σεφέρη ή Ελύτη, μεχρι εκεί!
      Ο Γιάννης...;;;

      Διαγραφή
  14. Μπράβο Βασίλη. Τα αυτονόητα. Εκπληκτικός αθλητής ο Αντετοκούμπο αλλά δεν έχει προσφέρει στην Πατρίδα όπως οι υπόλοιποι της αφίσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον Τσιάρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στον τσαρτα.απο τους λίγους που δεν είναι προσκυνημένος. Τον Νιγηριανό τον βάλανε ξεκάθαρα ώστε να μας συνηθίσουν στον πολυπολιτισμο κ να σβήσουν τα ήθη κ τις αξίες μας. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΦΙΓΟΥΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΤΕΧΝΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ Ελλάδα μας γλυκιά! Γέμισες από ρατσιστές, από μικρόψυχους, από ψευτοπατριώτες, από μίσος και κακία! Ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του Τσιάρτας (ποιός νομίζει ότι είναι τέλος πάντων) μιλάει για τον Ελληνα Αντετονκούμπο! Που όπου μπορεί μιλάει για την Ελλάδα και κρατάει την Ελληνική Σημαία! Και διαφημίζει τη χώρα μας ! Τι σας πειράζει, το χρώμα του; Κοιταχτείτε στον καθρέπτη, είστε πιο "μαύροι" από αυτόν. Και πιο πολύ στην ψυχή! Ζήλεια; Φθόνος; Είστε πολιτισμένοι εσείς, με βάση τις Ελληνικές αξίες; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δικό σου αξιακο βαθρο, δίπλα στον Κολοκωτρονη και την Μπουμπουλινα και επ ευκαιρίας αφισας επετείου 200 ετών από τον απελευθερωτικο αγώνα, ταιριάζει ο Αντετοκουμπο.Ωραια άποψη.

      Στο δικό μου αξιακο βάθρο έπρεπε να είναι η Κωνσταντίνα Κούνεβα, που έβαλε πάνω από την ζωή της τα πανανθρωπινα αγαθά της αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης στα εργασιακά δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως και το πλήρωσε μετρητής.
      Σε κάποιον άλλο ένας Έλληνας πιλότος που έγινε τάφος του ή θάλασσα του Αιγαίου και η οικογένεια του έθαψε ένα άδειο φέρετρο, γιατί δε βρέθηκε ποτέ ούτε το αεροπλάνο ούτε ο Ικαρος.
      Τι πρέπει να δείχνει η αλληλουχία των εικόνων της αφίσας, την ψευδοπροδευτικοτητα ανιστορητων πολιπολιτισμικων αξιων που έχει θέση σε κράτη τύπου Η.Π.Α. ,Αγγλιας Γαλλίας πρώην αποικιοκρατιων , η κάτι βαθύτερο που πάει πολύ πίσω στα χρόνια του Περικλή;

      Το Έλεος ταιριάζει σε εσένα και όλους όσους μπερδεύουν την βούρτσα με την φούστα.

      Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι αυτοι το κάνουν υστεροβουλα και οργανωμένα ενώ εσυ λόγω εξαπάτησης, νομίζεις ότι με αυτό το τρόπο ανήκεις στο προοδευτικό ανοιχτόμυαλο κοματι της κοινωνίας.
      Ξύπνα, ούτε το χρώμα ούτε η ταυτότητα αποδυκνηει την Ελληνικότητα κάποιου πόσο μάλλον αν παίζει καλό μπάσκετ.

      ΕΣΎ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΜΟΥΜΠΟ ΝΑ ΒΆΖΕΙ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΙΔΑΝΙΚΆ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ;
      Ψευτοπροοδευτικοι κηφηνες.

      Διαγραφή
    2. πολυ καλο ειναι το χρωμα του και ειναι και καλος ελληνας αλλα τι σχεση εχει με τους υπολοιπους τις αφισας στο θεμα προσφορας;;; αμα ειναι ετσι ας βαλουν και εσενα στην αφισα που εισαι και... πιο ομορφος!
      αφηστε τα ρατσιστικα και τα αντιρατσιστικα στην ακρη και ας επικρατησει η λογικη

      Διαγραφή
  19. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ GREECE 2021 ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΙΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 ΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΗ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2021 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΥΕ ΚΑΤΑΛΑΥΕ ΦΥΣΙΚΑ Η Κ. ΓΙΑΝΝΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο γιαννης ειναι ελληνας.
    ο γιαννης ειναι παιχταρας.
    ο γιαννης εχει το χρωμα που εχει και πολυ καλα κανει και το εχει. ο γιαννης ειναι πολυ καλυτερος απο πολλους αλλους.
    αλλα με το θεμα αυτο πηραν φωτια ολοι οι χαζοαριστεροι απατριδες διεθνηστουληδες και αρχισαν τα τραγουδια.
    τον τουρκο απεναντι αλλα και τους αλλους "καλους" γειτονες τους βλεπουν πως ακονιζουν τα μαχαιρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ὁ Adetokunbo εἶναι Νιγηριανός, δέν εἶναι Ἕλλην. Ἀμφιβάλλω ἂν εἶναι καί φιλέλλην. Ἡ ἐπιτροπή μέ ἐπί κεφαλῆς τήν Angelopoulos δέν ἐκφράζει τόν ἑλληνισμό οὔτε τοῦ 1821 οὔτε τοῦ 2021._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακροδεξιοί όλων των εθνών ,ενωθείτε.

      Διαγραφή
    2. Ἀρνησιπάτριδες, διεθνιστές, προδότες ὅλων τῶν χωρῶν, διαλυθῆτε!

      Διαγραφή
    3. Φασιστακο,στην τρύπα μαζί με τον Παπά...

      Διαγραφή
    4. Φοβισμένο ανθρωπάκι, αυτός γράφει επώνυμα, εσύ είσαι στην τρύπα.

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙΙ;

      Διαγραφή
  22. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΟΥΛ ( ΜΙΚΡΑ Ή ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ) ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ