Quantcast

http://picasion.com/

Ο κορωνοϊός «επισκέφθηκε» το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα

Σε καραντίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε σήμερα ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λέγοντας πως το παιδί εμφάνισε ελαφριά συμπτώματα αλλά είναι καλά. Σε τεστ υποβλήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας, αν και έχει κάνει ήδη και τις δύο δόσεις του εμβολίου, θα παραμείνει προληπτικά σε καραντίνα, καθώς όπως του υπέδειξαν οι γιατροί, 
δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχει πλήρη ανοσία. 

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα.

Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός.

Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάστημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.

Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά.

8 σχόλια:

  1. Περαστικα στο παιδακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι που τα παιδιά δεν κολλάνε.
    Οι ξύπνιοι επιστήμονες της επιτροπής και της κυβέρνησης.
    Έχουν αλλάξει γνώμη 100 φορές μέχρι σήμερα και δεν τελειώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ κανείς δεν είπε ότι τα παιδιά δεν κολλάνε. Αν δεν κολλούσαν δε θα κλείνανε και τα σχολεία.

      Διαγραφή
    2. Τα σχολεια τα εκλεισαν ντεμεκ για να μη συνωστιζονται οι γονεις. Αυτο λενε απο τον Σεπταμβριο οτι τα παιδια δεν κολλανε και δεν μεταδιδουν. Σανο δηλαδη απλα για να τα στειλουμε να δουλεψει η οικονομια. Ας εκαναν τεστ στους μαθητες τοτε θα βλεπαμε.

      Διαγραφή
    3. Πώς δεν το είπαν;Το είπαν και το ξαναείπαν ότι τα παιδιά δεν κολλάνε. Κι αφου δεν το είπαν οπως λες, γιατί τα άνοιξαν τα σχολεία;Άντε ρε με τους ανίκανους που ακόμη τους στηρίζετε..Καλά σας κάνουν ομως. Και να δείτε τι σας έχουν για μετά.Αυτο σας αξίζει.Τους ξαναφερατε στην εξουσία λουστειτε τους τώρα. Δε σας λυπάμαι καθόλου.

      Διαγραφή
    4. Δεν κολλάνε εύκολα,ούτε μεταδίδουν εύκολα τα παιδιά!

      Διαγραφή
  3. Ο καλύτερος πρωθυπουργός της Ελλάδας τα τελευταία 200 χρόνια.
    Για τα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ