Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμαινόμενο χώρο διαθέτει ο δήμος Βέροιας

Θερμαινόμενο χώρο για τους πολίτες που δεν διαθέτουν μέσα θέρμανσης θα λειτουργήσει ο δήμος Βέροιας για την χειμερινή περίοδο. Πρόκειται για τον χώρο αναμονής του Φιλίππειου δημοτικού γυμναστηρίου, που θα υποδέχεται τους πολίτες συγκεκριμένες ώρες κάθε ημέρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ανακοίνωση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας το δήμου Βέροιας, «Για την χειμερινή περίοδο που διανύουμε, οι συμπολίτες μας, στον Δήμο μας, που δεν διαθέτουν μέσα θέρμανσης, μπορούν να προσέρχονται στον παρακάτω θερμαινόμενο χώρο τις μέρες που επικρατεί ισχυρό ψύχος.

Φιλίππειο Δημοτικό Γυμναστήριο (χώρος αναμονής)
16ης Οκτωβρίου 5Α

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως και  Παρασκευή: 8:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Σάββατο: 8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331026230, 2331026435

Λόγω ωστόσο της πανδημίας προκειμένου να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, συστήνεται η διεξαγωγή rapid test πριν την είσοδο στον θερμαινόμενο χώρο, κατά τις καθημερινές στο Κέντρο Υγείας (πρώην υποκατάστημα ΙΚΑ) και Σάββατα στο Γενικό νοσοκομείο Βέροιας.

Τέλος σε περίπτωση που οι δημότες εντοπίζουν άστεγους όταν επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα θα πρέπει να ενημερώνουν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου ή το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας φύλων από Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα 2331353834, 2331353815, 2331353826 και 2331353813 (07:00-15:00).

Και ας μην ξεχνάμε ότι η συνεργασία είναι απαραίτητη σε τέτοιες δύσκολες ημέρες για το καλό όλων, αλλά και της πόλης.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω πόσους χωράει ο χώρος αναμονής του γυμναστηρίου και μάλιστα τωρα με τις απαραίτητες αποστάσεις. Σε έκτακτες καταστάσεις, η Διοίκηση οφείλει χωρις την παραμικρή αντίρρηση, να δρα έκτακτα και Καίρια. ότι και να σημαίνει αυτό. Αυτές οι ώρες που αναφέρονται, ειναι προφανώς οι ωρες "εργασίας" των κάποιων υπαλλήλων. Οχι αγαπητοί μου. Σε εκτακτες περιπτώσεις, οι υπάλληλοι προσαρμόζονται ανάλογα με αυτές. Αυτοί που θα επιλέξουν την λύση που προτείνετε, μάλλον εχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα, τουλάχιστον θέρμανσης. Τους διώχνετε απο τι; 8 που αρχίζει ουσιαστικά η παγωνιά. Την Κυριακή; Εχουν ρεπό οι υπάλληλοι; Ειναι αστείο. Φροντίστε κάτι καλύτερο. Αν δεν μπορείτε, αφήστε το. Εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ