Τετ α τετ Βορίδη-Τσαβδαρίδη: Στο «μενού» της συζήτησης ο νέος εκλογικός νόμος και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Τετ α τετ με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη είχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ημαθίας και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο γραφείο του υπουργού. Όπως μαθαίνουμε, το …«μενού» της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος εκλογικός νόμος που «καθαρογράφει» ο υπουργός για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και τη δυνατότητα βέλτιστης αξιοποίηση των κονδυλίων του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με εστίαση στην Ελληνική περιφέρεια. Ο Bουλευτής Ημαθίας ανέλυσε τις προτάσεις του αναφορικά με τον νέο εκλογικό νόμο για την αυτοδιοίκηση, που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, δίνοντας έμφαση στα εργαλεία που αυτός θα πρέπει να περιλαμβάνει προκειμένου να διορθωθούν αβελτηρίες του παρελθόντος.

Όσον δε αφορά το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το χαρακτήρισε ως «χρυσή ευκαιρία» προκειμένου η Κυβέρνηση να θωρακίσει την αναπτυξιακή προοπτική και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δήμων της χώρας και ιδιαίτερα των κατοίκων της Ελληνικής Περιφέρειας, όπως του Νομού Ημαθίας, που επενδύουν στην έγκριση των σχετικών προτάσεων για να αλλάξει εντυπωσιακά το πρόσωπο της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα στον νέο υπουργό Εσωτερικών ότι θα έχει την ίδια αποδοτικότητα στο νέο του χαρτοφυλάκιο με αυτή που είχε και ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου και κέρδισε με το έργο του τα καλά λόγια του «δύσκολου» αγροτικού κόσμου.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ