Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πρώτα γενέθλια ως single!

Mια χαρά περνάει μόνη της η... «ζωντοχήρα» της Βέροιας!
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρτασε για πρώτη φορά τα γενέθλια της χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το λαμπερό ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες, χωρίς να φαίνονται σημάδια επανασύνδεσης μεταξύ τους. Ωστόσο, η γνωστή influencer είχε στο πλευρό της τους αγαπημένους της. Έτσι, διοργάνωσε ένα πάρτι, ενώ οι φίλοι της έκαναν έκπληξη μια εντυπωσιακή τούρτα. Η ζωντοχήρα της Βέροιας θέλησε να μοιραστεί αυτήν την όμορφη στιγμή της μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα έγραψε την παρακάτω λεζάντα κάτω από την φωτογραφία:

«Σαν σήμερα, όταν γεννήθηκα! Γίνομαι 28 και νιώθω ευγνώμων για το κάθε τι! Για αυτό που είμαι σήμερα, για τη δύναμη που κρύβω μέσα μου, τους κόπους μου, τις αποφάσεις μου, τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου σε αυτές, τα εύκολα, τα δύσκολα, για το εργατικό και πεισματάρικο αιγοκεράκι που δεν το βάζει κάτω, για την καρδιά μου που παραμένει ακόμα παιδική.

Και ένα υπέρ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους στη ζωή μου που με στηρίζουν, με αντέχουν και μου δίνουν καθημερινά το μεγάλο τους χαμόγελο. Καλή χρονιά αστεράκια μου!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ