Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον πάγο η Βόρεια Ελλάδα - Πού «έδειξε» -15,6 βαθμούς στην Ημαθία

Δριμύ ψύχος επικράτησε το πρωί της Κυριακής, ιδιαίτερα στα βόρεια και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Η απολύτως ελάχιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στην Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης και ήταν ίση με -17,8 βαθμούς Κελσίου. Οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν τις επόμενες χαμηλότερες θερμοκρασίες σε Όλυμπο - Άγιο Δημήτριο (-17,2), Νέο Καύκασο Φλώρινας (-16,1), Βαρικό Φλώρινας (-15,8), Βλάστη Κοζάνης (-15,8) και Κοιλάδα Κοζάνης (-15,7 βαθμοί). Στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν η ελάχιστη θερμοκρασία έφθασε τους -18,7. Όσον αφορά το νομό Ημαθίας, η περιοχή που «έγραψε» την χαμηλότερη θερμοκρασία είναι ο Άγιος Παύλος, με τον υδράργυρο να πέφτει στους -15,6 βαθμούς Κελσίου.

4 σχόλια:

  1. Που ειναι ρε παιδια αυτοσ ο Αγιος Παυλος στην Ημαθια...γιατι μας εχετε τρελανει με τις μπουρδες...γιατι αν ειναι ο πρωην δημος αποστολου παυλου δεν ειχε ουτε καν -5 βαθμους σημερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δήμο Νάουσας,στα τρία πέντε Πηγάδια κοντά

      Διαγραφή
  2. Το πρωι στο Σελι στις 9 παρα ειχε 17.6, συμφωνα με το ΜΕΤΕΟ - μετεωρογικοι σταθμοι και μαλιστα εκεινη τι στιγμη ηταν η χαμηλοτερη πανελλαδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Άγιος Παύλος είναι το Λιβάδι της Κουτσούφλιανης πριν τα 3-5 πηγαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ