Quantcast

http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία: Σκοτώθηκε με τη μηχανή του 32χρονος πυγμάχος

Με αίμα βάφτηκε για μια ακόμη φορά η άσφαλτος στην Ημαθία, αυτή τη φορά με θύμα έναν 32χρονο οδηγό μηχανής. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου έξω από την Νέα Νικομήδεια, στον δρόμο για το Ζερβοχώρι, όταν ο 32χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 32χρονος Μ.Π. ήταν πυγμάχος με πολλές διακρίσεις στην πολυετή ενασχόλησή του με το άθλημα, ενώ υπήρξε μέλος συλλόγου πυγμαχίας στην Ημαθία.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Αστυνομίας της Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν το λέτε ότι είναι ο Marcel Παπαγεωργίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αυτή είναι η ενημέρωση που προσφέρουν όλοι τους. Να μην σου λένε αν πέθανε ή χτύπησε κάποιος γνωστός σου, να μην σου λένε ποιος είναι ο κλέφτης του σπιτιού απέναντι αλλά να σε ενημερώνουν για το ποια ξεβρακωθηκε σήμερα στην παραλία, ποια έφαγε στην ταβέρνα, ποιος κατουραει πιο μακρυά και άλλα άσχετα και ανάξια αναφοράς

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ