Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Αστυνομικών με την πρόεδρο του συλλόγου «Τα παιδιά της Άνοιξης»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Απόστολο Μούρτη, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Τσιλώνη και τον Ταμία Αγαθοκλή Κοπαλίδη, συναντήθηκε, την 07-01-2021, με την Πρόεδρο του συλλόγου «Τα παιδιά της Άνοιξης» Ελεονόρα Σαρκατζή. Η Πρόεδρος, παρουσίασε στους Αστυνομικούς τη δράση του συλλόγου, καθώς και τον αγώνα που δίνουν προκειμένου να ανεγερθεί και νέα δομή του συλλόγου στην Πατρίδα Ημαθίας! 

Η Ένωση τάχθηκε υπέρ του αγώνα αυτού συνεισφέροντας ένα χρηματικό ποσό για την ανέγερση μιας νέας δομής ΚΔΗΦ, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία βελτιώνοντας την καθημερινή ποιότητα ζωής τους! 

«Εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελούν όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και το προσωπικό που υπηρετεί στο υφιστάμενο ΚΔΗΦ Αλεξάνδρειας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ