Quantcast

http://picasion.com/

Προσλήψεις στις δομές μεταναστών στην Κ. Μακεδονία - 2 θέσεις σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα έξι (16) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας/ Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» για τους Δήμους Αλεξάνδρειας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Βέροιας, Βόλβης, Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κιλκίς, Κορδελιού - Ευόσμου, Λαγκαδά, Παιονίας, Παύλου Μελά και Σερρών και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κατερίνης, που εδρεύουν στους Νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας και Σερρών.

Στην Ημαθία θα προσληφθούν 2 άτομα, ένα για την δομή στην Αλεξάνδρεια και ένα για την δομή στη Βέροια και πρόκειται για θέσεις Διαπολιτισμικών Διαμεσολαβητών για πρόσφυγες - μετανάστες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.eetaa.gr), μέσω της διαδρομής ΑΡΧΙΚΗ ΣEΛIΔA -> ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ -> ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 - 1320 742 και 213 - 1320 744 - πληροφορίες κατά τις ώρες 10:00 - 13:00.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε) και στο δικτυακό τόπο αυτής (www.eetaa.gr) καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων Κατερίνης, Αλεξάνδρειας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Βέροιας, Βόλβης, Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κιλκίς, Κορδελιού - Ευόσμου, Λαγκαδά, Παιονίας, Παύλου Μελά και Σερρών, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στο Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.


Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.eetaa.gr)

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Στο συνημμένο φάκελο θα βρείτε την αναλυτική ανακοίνωση με τις θέσεις και τα απαραίτητα προσόντα, την σχετική αίτηση και οδηγίες για την συμπλήρωσή της.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

8 σχόλια:

  1. Αυτος ο χωρος πρασινου μηπως επρεπε να διατεθει στους Βεροιωτες ως ενα ομορφο θεματικο παρκο η χωρο αθλησης και αναψυχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΛΑΣΗ ΧΘΕΣ. ΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπηρέτες σε εγκληματίες τζιχαντιστές έπρεπε να είναι ο σωστός τίτλος. Τα σπάσανε για ακόμη μια φορά οι ψευτοπρόσφυγες στην δομή. Πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε για καινούργια έπιπλα και συσκευές για να τα τσεπώνουν οι ανθέλληνες των ΜΚΟ, ξένα και εγχώρια καθάρματα γεμίσανε την χώρα εχθρούς. Η αστυνομία απούσα απο την δομή, είναι στους δρόμους για να κάνουν την Γκεστάμπο σε εμάς που τους πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μετανάστευση ρίχνει τα μεροκάματα των εργατών στις ανεπτυγμένες χωρες. Δε θα σταματήσει ποτέ γιατί τρέφει το κεφάλαιο με κέρδη,διαλύειωντας τον συνδικαλισμό και τα εργατικά δικαιώματα.
    Όταν έκαναν απεργία οι οικοδόμοι πριν τη δεκαετία του '80 ήταν κοθολικη και στην πορεία τα ΜΑΤ κλαναν μεντες με ζάχαρι. Με την είσοδο ξένων εργατών το' 91, ούτε ωράρια ούτε Σαββατοκύριακο, ούτε αργίες, ούτε τριετές.
    Το ΚΚΕ βέβαια στήριξε.
    Τους μετανάστες.
    Όπως και τώρα.
    Πηγαίνουν βουλευτές στις δομές ευαισθητοποιημενοι. Η αύξηση της προσφοράς σε εργάτες ρίχνει την τιμή και τις απαιτήσεις του ανειδίκευτου. Η ανομοιεγενεια, εθνική, θρησκευτική, φυλετικη βοηθάει στη ανυπαρξία συλογικοτητας ενότητας κοινών στόχων και απαιτήσεων.
    ΜΕΤΆ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΉ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΟ ΝΤΌΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ ΠΙΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΡΓΆΤΗ.
    Στο τελευταίο έχουν δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΠΑΜΕ...
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.....
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΤΑΞΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΣΑΜΠΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ.
    ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tα καλύτερα οικόπεδα φιλέτα τα παίρνουν οι αφρικάνοι. Και με τα πάντα πληρωμένα. Πλησιάζει και ο καιρός που κλείνουν πενταετία και αποκτούν δικαίωμα ψήφου μέσω μαϊμού ελληνοποίησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν 'ειδικη συμφωνία' με τα ταξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ