Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παλουκίδης: «Μοίρασαν πολιτικά φυλλάδια σε Δημοτικό Σχολείο Βέροιας»

Σε μια σημαντική καταγγελία προέβη ο Κώστας Παλουκίδης. Ο Αντιδήμαρχος της Βέροιας πήρε τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταδίκασε την ενέργεια ενός στελέχους κόμματος, το οποίο πήγε σε Δημοτικό Σχολείο της Βέροιας και μοίρασε φυλλάδια πολιτικής σκοπιμότητας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Την Προηγούμενη Παρασκευή, μετά λύπης μου πληροφορήθηκα, πως στο 2 Δημοτικό Σχολείο που φοιτά η κόρη μου, μοιράστηκε ένα έντυπο/προκήρυξη, από κάποιο πολιτικό κόμμα, που δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του. Την ώρα που τα μικρά παιδιά δεν μοιράζουν ούτε γλυκά μεταξύ τους στις αίθουσες, είναι δυνατόν, μια κυρία να βρίσκεται έξω στην αυλή και να μοιράζει πολιτικά φυλλάδια;» διερωτήθηκε ο Αντιδήμαρχος.

Και συνέχισε: «Όπως επίσης θα ήθελα να δηλώσω πως, χαίρομαι που επιτέλους στην οδό Βενιζέλου έφυγε το πανό που υπήρχε έξω από την εκκλησία. Αυτοί είναι χώροι λατρείας. Εκεί περνάμε καθημερινά και κάνουμε το σταυρό μας. Σεβαστείτε την θρησκεία μας» κατέληξε ο Κώστας Παλουκίδης.

11 σχόλια:

  1. Γραμματείς και Φαρισαίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομματόσκυλο και κομματόσκυλα (για αυτόν που έγραψε το παραπάνω σχόλιο).

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη! Είσαι μόνο Φαρισαιος

      Διαγραφή
  2. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
    Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ είναι πανελλαδικά αυτοί που ρυπαίνουν και βρωμίζουν όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, θεωρώντας πως με αυτά τα κουρέλια που ανεβάζουν και μοιράζουν θα επηρεάσουν τον κόσμο.
    Αν τους κάνεις μάλιστα παρατήρηση η αποκαθηλώσεις τις βρωμερές και απαρχαιωμένες αφίσες τους, τότε σου κολλάνε και την ρετσινιά του φασίστα και του ναζιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εσυ δεν εισαι χαφιές ε; Δεν είπες όνομα. Μη ξεχάσεις το γάλα σου το βράδυ. Και το βράδυ να παίρνεις ζακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω από το σχολείο επιτρέπεται η διανομή πάσης φύσεως εντύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι πει το κόμμα.... Όλα για το κόμμα...
      Όλοι σας εκτός τόπου και χρόνου...

      Διαγραφή
  5. Καλό είναι Παναγιώτη, πάσης φύσεως έντυπο, μακρυά απο τα σχολεία. Ολόκληρη πόλη υπάρχει να μοιραστούν οπουδήποτε. Εξω απο το σχολείο, μπορω να μοιράσω φυλλάδια που να διαφημίζουν κάτι εργαλεία εξαιρετικά απο SEX SHOP; Μπορω να τσακώνομαι με τον κολλητό μου βρίζοντας χυδαία επειδή έτσι εκτονωνόμαστε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τρίτη λυκείου ψηφίζει νομίζω. Αφού λοιπόν ανεχτήκατε την κομματικοποίηση των μαθητών φάτε τώρα και τα φυλλάδια.Στις εκλογές να δείτε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποστηρίζει ο Αντιδήμαρχος κύριος Παλουκίδης ότι στο 2ο Δημοτικό Σχολείο μοιράστηκαν στα παιδάκια έντυπα πολιτικής σκοπιμότητας. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι ψέμα. Ποτέ δε μοιράστηκαν τέτοια έντυπα στους μαθητές του σχολείου μας.
    Μεταφέροντας τα λόγια του ο βεροιώτης.gr, αναφέρει ότι μοιράστηκαν πολιτικά φυλλάδια στην αυλή του σχολείου. Ούτε αυτό είναι αλήθεια. Κι αυτό είναι ψέμα. Ποτέ δε μοιράστηκαν στην αυλή του σχολείου μας τέτοια φυλλάδια.
    Κι ενώ πίστευα ότι ήταν ένα λάθος εκ' παραδρομής, δεν είδα κάποια διόρθωση…
    Τι έγινε ρε παιδιά; Τα βάλαμε με τους δασκάλους και τα σχολεία τώρα; Έγινε μόδα; Είναι γραμμή; …
    Δε θα υποστηρίξω ποτέ να μην το κάνετε. Με σεβασμό όμως. Με σεβασμό στην Αλήθεια που λόγω θέσης υπηρετείτε. Στην Αλήθεια που καθημερινά οι δάσκαλοι και τα σχολεία μας υπηρετούν.
    Όσοι διαστρεβλώνουν την Α-λήθεια στο βωμό των όποιων τους σκοπιμοτήτων, ας είναι έτοιμοι να δουν αυτές τους τις σκοπιμότητες να διαψεύδονται απ’ την ίδια την πραγματικότητα.
    Δημήτρης Σταμούλης
    2ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ