Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απόψε η εμφάνιση της Ναουσαίας Αθηνάς Βέρμη στο «Voice» - Δίνει... «battle» για να περάσει ημιτελικό

Συντονιστείτε στις 21:00
Η επόμενη φάση του «The Voice of Greece», αυτή των «Battles», ξεκινάει απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, όπου 12 παίκτες από κάθε ομάδα «μονομαχούν» για ένα εισιτήριο στα cross battles του μουσικού διαγωνισμού. Απόψε, δύο παίκτες από κάθε ομάδα θα μονομαχήσουν επάνω στη σκηνή για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση, τραγουδώντας μαζί το τραγούδι που θα επιλέξει ο coach τους. Απόψε, στη σκηνή του «The Voice of Greece» ανεβαίνει και η Ναουσαία Αθηνά Βέρμη, για να διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό και έπειτα στον τελικό, προκειμένου να κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.


Η 27χρονη Αθηνά που ανήκει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη έχει απόψε μόνο λίγα λεπτά, όσο διαρκεί η εμφάνισή της, για να πείσει την coach της να την επιλέξει για την επόμενη φάση. Τα νούμερα και οι κωδικοί στα οποία θα μπορούμε να την ψηφίσουμε θα εμφανιστούν στις οθόνες μας κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Η Αθηνά είχε καταφέρει να γυρίσει τις καρέκλες και των τεσσάρων κριτών στην blind audition και επέλεξε να συνεχίσει με την ομάδα της Ελεωνόρας. Στην επόμενη φάση των Knockouts οι κριτές την άκουγαν εκστασιασμένοι και η coach της την επέλεξε με χωρίς δεύτερη σκέψη για να συνεχίσει μαζί της στα battles.

Καλή επιτυχία Αθηνά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ