Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Αργυρό «τα έσπασαν» στον ΣΚΑΪ τα αδέλφια Τσαχουρίδη

Άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. Οι δύο καλλιτέχνες της Βέροιας βρέθηκαν στο Πρωτοχρονιάτικο show «Στην Υγειά μας» και ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες από την ποντιακή, αλλά και την σύγχρονη μουσική. Εκεί συνάντησαν τον διάσημο Έλληνα λαϊκό ερμηνευτή Κωνσταντίνο Αργυρό. «Έχω μέσα μου βαθιά συναισθήματα για τον ήχο που βγάζετε. Έχετε προσφέρει πολύ όμορφα πράγματα και σας ευχαριστούμε…» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός προς τους δύο καλλιτέχνες από τη Βέροια.

Από την πλευρά τους, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης του αφιέρωσαν ένα δικό του λαϊκό τραγούδι «Στα αστέρια πάμε...», που το έντυσαν με την ποντιακή λύρα. Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τους συνόδευσε σε ποντιακά και νησιώτικα χορευτικά τραγούδια. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ