Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπατσαρά: «Στις 31-12-2023 θα κριθούμε για το έργο μας»

«Διαθέτουμε κουλτούρα συνεργασιών και αποτελεσματικότητας»
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» Γεωργία Μπατσαρά πήρε τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η παράταξή της διαθέτει κουλτούρα συνεργασιών και αποτελεσματικότητας.
Μάλιστα η Αντιδήμαρχος τόνισε πως το έργο θα κριθεί στο τέλος της θητείας και θα φανούν οι σημαντικές προσπάθειες που έγιναν για την βελτίωση της πόλης. Αρχικά μίλησε για τον εμβολιασμό τονίζοντας πως αποτελεί την μοναδική ελπίδα και ότι χρέος όλων είναι να προτρέψουν τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο. 

«Τα επεισόδια στο Καπιτώλιο ήταν πλήγμα για την Δημοκρατία»

Στην συνέχεια μίλησε για τις Αμερικάνικες εκλογές, λέγοντας πως: «Χαιρετίζουμε την αλλαγή σκυτάλης στην Αμερικανική κυβέρνηση και την ανάληψη της Προεδρίας από τον Τζο Μπάιντεν. Καταδικάζουμε όλα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο. Τα επεισόδια αποτελούν πλήγμα για την Δημοκρατία. Είχα την τύχη ως βουλευτής να επισκεφθώ τον Λευκό Οίκο και είχα δει από κοντά τα έργα τέχνης που στολίζουν το κτίριο, ακόμα και από Έλληνες, όπως για παράδειγμα του Σταύρου Ρουμπίδη. Οπότε οι επιθέσεις αυτές δεν είχαν στόχο μόνο την πολιτική, αλλά και την ίδια την τέχνη».

«Διαθέτουμε κουλτούρα συνεργασιών και αποτελεσματικότητας. Θα κριθούμε στις 31-12-2023»

Η Γεωργία Μπατσαρά μίλησε και για την συνεργασία με τον Κώστα Βοργιαζίδη. Υπεραμύνθηκε το έργο που γίνεται καθημερινά στο Δήμο Βέροιας και δήλωσε πως στο τέλος της θητείας θα φανεί η αποτελεσματικότητα.

«Άκουσα το νέο Υπουργό των Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ενόψει του νέου εκλογικού νόμου, να μιλάει ότι η κυβέρνηση έχει σκοπό οι νέοι δήμαρχοι να εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό του 42%. Θα πάψει να ισχύει πλέον η απλή αναλογική. Πριν αποκτήσουμε κουλτούρα συνεργασιών θα πρέπει να αποκτήσουμε κουλτούρα αποτελεσματικότητας ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Εμείς ως παράταξη, επειδή βαλώμεθα συνέχεια για την επιλογή μας να μπούμε στην διοίκηση, αποδείξαμε περίτρανα ότι διαθέτουμε και κουλτούρα συνεργασιών, αλλά και αποτελεσματικότητας. Όταν τραβήξουμε την γραμμή στις 31-12-2023 που λήγει η θητεία μας, τότε θα φανούν όλα» κατέληξε η Γεωργία Μπατσαρά.

5 σχόλια:

  1. Να ντηθείτε. Μη τυχόν και φανούν όλα. Θα εχουμε ψυχολογικά απο την εικόνα. Ή να μας πείτε, να πάμε καμιά εκδρομή εκτός Δήμου εκείνη την ημέρα, που θα φανούν όλα. Τι μας περιμένει Θεε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι πόσα σχόλια κόπηκαν και γιατί, για να μην εχει ούε ενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυθαίρετα
    ρήματα
    υποκείμενα
    αντικείμενα
    επίθετα
    ουσιαστικά
    με κανένα βάθος.

    ΥΓ αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που πολιτεύονται ξέρουν τον χώρο ευθύνης τους(δημο τους)? γιατί νομίζω ότι υπάρχουν στενά και περιοχές που ούτε ξέρουν ότι υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η έννοια του "Να σε φτύνουν και να λες ότι βρέχει. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνεργασία αυτή έγραψε ιστορία στη Βέροια πάρα τις οποίες ατέλειες, όπως μια προγραμματική συμφωνία που θα έπρεπε να γίνει. Όσοι την πολεμάνε είναι αυταρχικοί εγωιστές εκφραστές της οποίας εξουσίας. Και ένα έργο να γίνει θα είναι επιτυχία, παρά να χάνονταν αν ήταν αντίπαλοι και διαφωνούσα για να διαφωνούν μόνο. Ο κόσμος προχώρησε μόνο μέσα από τις συνεργασίες. Η πατρίδα μας πλήρωσε και πληρώνει πολύ ακριβά τις διαφωνίες-διχώνειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ