Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κριτική στην Κυβέρνηση από Ακριβόπουλο και Κορωνά

Κριτική απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ έκαναν δύο δημοτικοί σύμβουλοι της «Δράσης με Γνώση». Ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος και ο Θεόφιλος Κορωνάς, μέσα από τις τοποθετήσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα... έβαλαν με την Κυβέρνηση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Την αρχή έκανε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ, ο οποίος ως μάχιμος δικηγόρος περιέγραψε την δραματική κατάσταση που βιώνει ο κλάδος, ειδικά με το κλείσιμο των δικαστηρίων, ενώ έκανε και γενικότερη αναφορά στους επιστήμονες που πλήττονται από την πανδημία.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ, ο οποίος μίλησε για το νέο εκλογικό νόμο που φέρνει η Κυβέρνηση, στον οποίο κάποιος δήμαρχος θα μπορεί να εκλέγεται από την πρώτη κιόλας Κυριακή με ποσοστό 42%. «Μ' αυτόν τον τρόπο ενισχύονται τα κομματικά ψηφοδέλτια, ενώ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο εκλεγμένος δήμαρχος δεν θα έχει την πλειοψηφία των δημοτών» κατέληξε ο Θεόφιλος Κορωνάς.

8 σχόλια:

  1. Μη ρε τέτοια. Θα πέσει η Κυβέρνηση. Ξέχασα. Να πέσει θέτε. Για να έρθουν οι προοδευτικοί ε; Αυτό δε θέτε; Γρήγορα στον καθρέπτη. Κριτική στους πολίτες πότε θα κάνετε; Ακούσατε τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας τι είπε; Πότε θα τους τα χώσετε; Ακούγεται κάπως, να ζητάς απο την Κυβέρνηση να στρώσει, ενω εσύ νομίζεις οτι εχεις το δικαίωμα να εισαι χύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δια ταυτα...Σε τι ηταν λαθος; Εκτος αν εγινες ατυπος κυβερνητικος εκπροσωπος.


      Διαγραφή
    2. Οχι ο κλάδος των Δικηγόρων. Αρκετοί νέοι Δικηγόροι , ναι. Ως προς τον εκλογικό νόμο τι να πω; Η επάρκειά μας και η πολιτική βέβαια, φαίνεται και απο το εξής. Φέρνουν διαιτητές απο το εξωτερικό για το ποδόσφαιρο. Και για το κλοτσοσκούφι ειμαστε ανίκανοι. Εαν νομίζεις οτι οι διοικούντες ειναι πολιτικά επαρκείς και οι διοικούμενοι κοινωνικά "διαβασμένοι", εχεις δίκιο εσύ. Λές μια κοινωνία βατράχων να εξέλεγε για αρχηγό μια καρδερίνα; Βάτραχο θα εξέλεγε. Το εκλογικό μέτρο φταίει;

      Διαγραφή
    3. Μιλάς για μια μειοψηφία επιστημόνων . Η πλειοψηφία είναι σε δύσκολη θέση . Σε σχέση με τον εκλογικό νόμο ,μάλλον δεν κατάλαβες. Ο Κορωνας ανέδειξε το θέμα της απλής αναλογικής και των συνεργασιών.

      Διαγραφή
  2. Είστε οι μόνοι συμπαθητικοι σε αυτόν τον Δήμο μαζί με τον καθαριότητας.
    Δεν το παίζετε κονιορδοι, ειστε δουλευταραδες ευγενικοί οικογενειαρχες Βοηθάτε πραγματικά.σας γουσταρουν οι βεροιωτες ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ.
    Da un amico che vi vuole bene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΌΛΟΓΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΥ ΒΟΡΓΙΑΖΊΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I aristeroi pteiriga toy dhmarxou. Xreiazontai Kai autoi gia na piasoume to 42% stis epomenes ekloges. Tora pos mporoun Kai simvionoun politiki me mpatsara Kai deksua allounou papa evagelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ