Quantcast

http://picasion.com/

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Να ζητήσει συγνώμη από τους γιατρούς ο Αν. Υπουργός Υγείας

Από το Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιχείρησε με δηλώσεις του να μεταθέσει τις ευθύνες του ίδιου και της Κυβέρνησης του στους γιατρούς του ΕΣΥ λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όσοι ασθενείς κατέληξαν εκτός ΜΕΘ κατέληξαν με ευθύνη των θεραπόντων γιατρών και μόνο. Η δήλωση ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, εκθέτει ακόμα και σε διώξεις ανθρώπους που κυριολεκτικά μάτωσαν στην πρώτη γραμμή και είναι απολύτως ψευδής.

Η αλήθεια είναι πως το υπουργείο έχει βαρύτατες ευθύνες στην διαχείριση της κρίσης, τις ελλείψεις μέσων κλινών και γιατρών στη διάρκεια του δεύτερου κύματος που εξελίχθηκε ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα στα όρια της ανθρωπιστικής καταστροφής.

Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας της ολιγωρίας του υπουργείου και της απροθυμίας του να πάρει κρίσιμες αποφάσεις τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας βρέθηκαν εγκαταλειμμένα στην τύχη τους, χωρίς γιατρούς, οξυγόνο και ΜΕΘ την ώρα που το Υπουργείο Υγείας ίδρωνε κυριολεκτικά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ιδιωτικού τομέα με τις γνωστές κωμικές επιτάξεις στη Θεσσαλονίκη.

Η σκληρή αλήθεια είναι πως πολλά νοσοκομεία στην βόρεια Ελλάδα δοκιμάστηκαν πέρα από τις δυνατότητες τους λόγω της ανικανότητας της Κυβέρνησης. Καλούμε τον κ. Κοντοζαμάνη να ζητήσει άμεσα συγνώμη από τους γιατρούς του ΕΣΥ που κλήθηκαν ολομόναχοι να αναμετρηθούν με τον πανδημία. Τον καλούμε επίσης να δημοσιεύσει άμεσα τα στοιχεία των νοσοκομείων για να ξέρουμε όλοι τι έγινε που και πως. Οφείλουμε τουλάχιστον την Αλήθεια σε όλους όσους δοκιμάστηκαν σ’ αυτόν τον εφιάλτη.»

14 σχόλια:

  1. Ολοι εσεις, δεν ειστε σημερινοί. Γνωστοί, ενας προς εναν. Κι εμείς λοιπόν, σας καλούμε να ζητήσετε συγγνώμη για πλήθος αμέτρητο περιπτώσεων. Οφείλετε να μάθουμε τις αλήθειες και τα ψέματα. Σοφότερο θα ηταν να σωπάσετε μέχρι το τέλος του χρόνου σας. Μόνο καταστρέψατε. Τα κοινά καταστρέψατε. Γιατί αν πούμε για τα ιδιωτικά σας, διαπρέψατε. Ο ιστορικός του άμεσου μέλλοντος, θα καταγράφει και δεν θα πιστεύει στα μάτια του. Τόσο θράσος, που αφου ειδαμε το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου, καλείτε εσεις να ζητήσουν κάποιοι συγγνώμη. Εσείς; Οι μόνιμοι τρόφιμοι της εύφορης κοιλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα ρε τρολλάκι , που δεν ειδες καλό απο το ΠΑΣΟΚ .Απο τον μητσοτακη μεχρι και τον τσιπρα αναγνωρισαν την προσφορά του, όχι βέβαια πως το έχει ανάγκη.Μόνο νεοναζί και φανατικοί δεν αναγνωρίζουν την προσφορα του ΠΑΣΟΚ στην ΕΛΛΑΔΑ. Ο τοξικός λόγος σου φανερωνει την πολιτικη σου προέλευση

      Διαγραφή
    2. Πέρασε μπόλικος χρόνος. Τωρα φαίνεται πεντακάθαρα τι εκανε το ΠΑΣΟΚ. Εκλεισε, τις μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις. Οταν οι άλλοι εκαναν δουλειές, αυτο φωναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικάτο. Τεράστια ποσά έρχονταν στη χώρα; Τι έμεινε; Κατάρρευση της παραγωγής και φούλ στα δανεικά. Εργα, με δανεικά. Και οι εξω έδειναν γιατί ξέρανε που πάει το πράμα. Αυτοί το πήγαιναν. Σήμερα, Να μιλήσουμε για οποιοδήποτε έργο υποδομής. Ποιό ειναι στα χέρια της χώρας; Ολα σε ξένες εταιρίες. Αυτό, ήταν πολιτική; Φάγανε τα πιθανά "αποθέματα" πλούτου για τις επόμενες δυο γενιές. Και αντε τωρα να ξελασπώσεις με ροδάκινα και πορτοκάλια. Ήταν η ιδια άθλια αριστερόστροφη οπτική. Κάτω οι ... πλουτοκράτες φώναζαν οι αεριτζήδες. Για να γίνουν αυτοί πλουτοκράτες. Γύρω μας ειναι αυτοί οι αεριτζήδες. Το απόλυτο τίποτα που εκανε περιουσίες και τωρα γελάει. Τωρα είμαστε στο ταμείο. Για να πληρώσουμε τα επιτεύγματα κομματοτεμπέληδων που ζουνε δίπλα μας ως νεόπλουτοι. Βρίσε όσο θες. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Τα πήρανε και μην τους είδατε.

      Διαγραφή
  2. 1.Οι γιατροί της Θεσσαλονίκης είπαν ότι το 80% όσων πέθαναν στα νοσοκομεία ήταν εκτός ΜΕΘ, γιατί είχαν πληρότητα 100% τα κρεβάτια εντατικής.
    2.Στη Βέροια, πότε δεν βγήκε ανακοίνωση πόσα κρεβάτια έχουμε, με τι πληρότητα και με ποιο εξειδικευμενο προσωπικό γιατρων-νοσοκομων, να τα υποστηρίξει 24 ώρες, 7 ημέρες παράλληλα με εξωτερικά ιατρεία, κλινικές. Δεν είναι τυχαίο, ούτε στην Έδεσσα Κατερίνη δεν αναφέρουν οι κατά τα άλλα ευγλωττοι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, για το πόσους πνευμονολογους π. χ. εχουν.
    3. Το ενσυνειδητο λάθος που κάνει το κιναλ είναι ότι ζητάει από την κυβερνήσει να πει συγγνώμη στους γιατρούς.
    ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΗ ΠΟΥ ΠΉΓΕ ΣΤΟ ΆΛΛΟ ΚΌΣΜΟ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΈΝΑ ΆΣΠΡΟ ΤΑΒΆΝΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΣΥΓΓΝΏΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το σκάνδαλο με την NOVARTIS,ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτη την χωρα κυριαρχει το ολοι οι αλλοι φταινε εκτος απο μενα...πχ ο ΣΥΡΙΖΑ φταιει που κυβερνησε 4,5 χρονια με μνημονια στο σβερκο...τα υπολοιπα 40 χρονια ολοι αυτοι που κυβερνησαν ηταν τιμιοι, αλανθαστοι, και δικαιοι...ομως για το χρηματηστηριο κανεις δεν φταιει, για τα ασφαλιστικα ταμεια που σε μια νυχτα εξαφανισθηκαν τα αποθεματικα κανεις δεν φταιει, για την ΖΗΜΕΝΣ κανεις δεν φταιει, για την ΝΟΒΑΡΤΙΣ κανεις δεν φταιει...Ποσες συγνωμες και ποσα απο τα κλεμμενα γυρισαν στα ταμεια;;;; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ
    ΠΟΛΙΤΕΣ...Ενα φταιει, ΜΟΝΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... μετα στην δουλεια του... ΠΧ Μπακογιαννη δουλεψε ποτε;;; τα εκατομυρια στην ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ με ποιον κοπο αποκτηθηκαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.
      Εδω εχουμε εγγονο και παμε δισεγγονο πρωθυπουργ

      Διαγραφή
  5. Κιναλ...τα απομειναρια του αρχιαπατεωνα του Παπανδρέου...
    Ουστ λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φασιστάκο που δεν ανεχεσαι άλλη γνωμη , για την ταμπακιέρα θα μιλησεις ή την έκανες γαργάρα?

      Διαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πρώτα να ζητήσει συγνώμη από όλο τον κόσμο για τις μ@λ@κίες που έχει κάνει ειδικά τα τελευταία 20 χρόνια και μετά να βγάλει το σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ασχετε δες γύρω σου ,όλα τα μεγαλα έργα, ολες οι αποφασεις υπερ του λαού έχουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ!! Μόνο όσους δεν έκανε χατη΄ρια το ΠΑΣΟΚ φωνάζουν έτσι όπως μιλάς εσύ..οι ίδιοι έισασταν και σαν αγανακτισμένοι στις πλατείες αγκαλιά με τους νεοναζί...εκτος αν εισαι απο κεινους τους αχάριστους που βολευτηκαν σε θεσεις δημόσιες από το ΠΑΣΟΚ και τωρα γαυγίζουν !!

      Διαγραφή
  7. ΡΕ άσχετε δες γυρω σου , όλα τα μεγαλα εργα έγιναν επι ΠΑΣΟΚ, ο φτωχός ο κόσμος πηρε λεφτά με το ΠΑΣΟΚ.Μόνο κατι ψεκασμένοι που ηταν αγκαλιά με τους νεοταξιτες στις πλατείες των αγανακτισμένων δεν τα βλέπουν.Εκτός και αν ησουν ένα απο τα λάθη του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τακτοποιημένοι στο δημόσιο, αχάριστοι ,τώρα που γαυγίζουν .Ουδείς αχαριστότερος του ευργετηθέντος.ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τις πλατείες και τους δρόμους γιατί συμβιβαστηκες και χάθηκες από εκεί,την ώρα που στην Βουλή υπέγραφαν τα Μνημόνια!

      Διαγραφή
    2. Σοβαρέψου κομματόσκυ..ο για τα τελευταία 20 χρόνια κυρίως λέει ο προηγούμενος. Διάβασε πρώτα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ