Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/1 - 10/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Στις 5 Ιανουαρίου, η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα φέρει σημαντικές και ωφέλιμες αποκαλύψεις, οικονομικές ασχολίες, αλλά και λεκτικά παιχνίδια εξουσίας! Ενώ στις 8 Ιανουαρίου, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ενισχύσει το συναίσθημα μας, την διαίσθηση μας και θα μας ωθήσει να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας! Στις 9 του Γενάρη, θα απολαύσουμε πάθος, συναίσθημα, έρωτες, οικονομικές επιτυχίες, χαρά και επιτεύγματα! Το μοναδικό Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι εδώ! Την ίδια ημέρα ωστόσο, το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, δεν θα παραλείψει να βγάλει στην επιφάνεια, λεκτικές κόντρες και καυγάδες! Στις 10 του Ιανουαρίου, η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Υδροχόο, θα φέρει καταλυτικές συζητήσεις, προβληματισμούς, σκληρές κουβέντες, μέχρι και ρήξεις!

♈ Κριός

Γενικά

Πρώτη εβδομάδα του 2021 φίλε μου Κριέ και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και σε παρακινεί να ενεργοποιηθείς για την τόνωση των οικονομικών σου! Σε αυτό τον τομέα θα δώσεις έμφαση αυτό τον καιρό, δίνοντας τον καλύτερό εαυτό σου, ωστόσο οι πιέσεις και τα έξοδα δεν θα λείπουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να ανανεώσεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Η συναισθηματική σου κατάσταση αρκετά καλή, νιώθεις πιο σίγουρος ασφαλής και έτοιμος να διεκδικήσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς περισσότερο την ποιότητα, την διάρκεια και την προοπτική στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή την θέση θα τονώσει σημαντικά τις επικοινωνίες στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με σένα να είσαι επικεντρωμένος στους στόχους σου και να σκέφτεσαι όλα όσα θέλεις να δρομολογηθούν! Πιέσεις για οικονομικά υπάρχουν όμως αναλαμβάνεις δράση και βρίσκεις λύση!

♉ Ταύρος

Γενικά

Το καλωσόρισμα της χρονιάς γίνεται με τον Άρη να έχει περάσει στο ζώδιο σου, επομένως το 2021 ξεκινά δυναμικά με σθένος και με την διάθεση να δώσεις την δική σου μάχη για να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, ανανεώνει σημαντικά την αισθηματική σου ζωή και περνάς όμορφες στιγμές. Ο Ερής από τον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα καριέρας, οι πιέσεις όμως δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλες τις πιέσεις της περιόδου, η Αφροδίτη απότ ον Αιγόκερω γλυκαίνει το κλίμα την αισθηματική σου ζωή και στο ξεκίνημα της χρονιάς περνάς όμορφα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει την ερωτική ένωση που έχεις ανάγκη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιεστική η εβδομάδα για τα επαγγελματικά, όπου πρέπει να βρεις λύσεις και οι συνθήκες είναι περιοριστικές και πιεστικές. Στα οικονομικά μπορείς να πάρεις μία ανάσα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η νέα χρονιά φίλε μου Δίδυμε ξεκινά με τον Ερμή – κυβερνήτη του ζωδίου σου – να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου από αυτή την θέση δίνει μεγάλο αέρα στις επικοινωνίες σου! Αρκετές επαφές, επικοινωνίες, σκέψεις και ιδέες σου προκαλούν μεγάλο ενθουσιασμό αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου χαρίζει οικονομική εύνοια ενώ οι μέρες σου γεμίζουν και με πάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί πάθος, ένταση και εκρηκτικός πόθος! Ζεις έντονες στιγμές και μπορώ να πω ότι ανοίγονται και καλές προοπτικές και για τα σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε μία εξαντλητική περίοδο όπου πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά να προσέξεις τα παρασκήνια που τώρα δημιουργούνται! Στα οικονομικά λαμβάνεις χρωστούμενα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Το 2021 είναι εδώ και η πρώτη του εβδομάδα είναι αρκετά γενναιόδωρη για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, βελτιώνει την συντροφικότητα στη ζωή σου σε φέρνει σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σε βοηθά να δέσεις ουσιαστικά τις σχέσεις στη ζωή σου! Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε παρακινεί να δικτυωθείς, να δραστηριοποιηθείς και να λειτουργήσεις πιο κοινωνικά! Η εβδομάδα ωστόσο σε βοηθά και σε οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να βάλεις την αισθηματική σου ζωή σε μία πολύ καλή πορεία και να κάνεις μαζί με το ταίρι σου πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να περάσετε καλά! Αν είσαι χωρίς ταίρι να ξέρεις ότι οι μέρες που ακολουθούν μπορούν να φέρουν μία πολύ καλή αισθηματική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά την δύσκολη επαγγελματική περίοδο που πέρασες τώρα μπορείς να ηρεμήσεις και να αφοσιωθείς πολύ περισσότερο στις συνεργασίες σου και στους τρόπους βελτίωσης των συνθηκών της εργασίας! Στα οικονομικά είναι μία εξαιρετική περίοδος για να κλείσεις εκκρεμότητες και να βρεθείς κερδισμένος μέσα από δοσοληψίες που θα έχεις.

♌ Λέων

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του 2021 ξεκινά με εσένα να είσαι δοσμένος στην εργασία , αλλά πραγματοποιώντας και τις αλλαγές εκείνες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου καλύτερη... Βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση, φροντίζεις την διατροφή σου και παίρνεις μία ανάσα από το άγχος που σε κατέβαλε! Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου βελτιώνει πολύ τις επαφές με τα άτομα που συναναστρέφεσαι όπου θα έχεις και πολύ καλές επικοινωνίες. Ο Άρης από τον Ταύρο εγκαινιάζει μία μάχιμη εποχή για τα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

H εβδομάδα ξεκινά με μεγάλη αισθηματική εύνοια ιδιαίτερα ως τις 8 του μήνα που παραμένει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη! Ο Ερμής από τον Υδροχόο βελτιώνει το επικοινωνιακό κλίμα στη σχέση σου ενώ σε κάνει πιο ανοιχτό και εξωστρεφή με κάθε τι νέο στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σου, δίνεις τον μεγαλύτερό σου αγώνα για να υπερασπιστείς το αντικείμενο της εργασίας σου και φαίνεται ότι τα πας περίφημα. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, καλωσορίζεις την πρώτη εβδομάδα του 2021 με όμορφες αλλαγές αλλά και με την διάθεση να τολμήσεις, να ρισκάρεις αλλά και να ανανεώσεις για τα καλά τη ζωή σου! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για ανανέωση και χαρά αισθηματική. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε προτρέπει για δράση αλλά και για νέα σχέδια. Με τον Ερμή από τον Υδροχόο δεν λείπουν οι σκέψεις και οι ανησυχίες για τα εργασιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις σε μία εξαιρετική περίοδο για τα ερωτικά σου και σε αυτό θα συμβάλει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω η οποία αναμένεται να σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που θες αλλά και έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική εποχή για νέα επεκτατικά σχέδια τα οποία και θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία! Στα εργασιακά δοκιμάζεσαι αλλά αυτή η πίεση θα βγει σε καλό! Στα οικονομικά είσαι σε ηρεμία!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, καλωσορίζεις την πρώτη εβδομάδα του 2021 με ην διάθεση για επικοινωνία, έκφραση, ενώ και το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο φέρνει χαρμόσυνα μηνύματα και φλερτ που σε ενθουσιάζουν. Ανανέωση και χαρά όμως θα έχεις και στην ψυχολογική σου κατάσταση αλλά και στο σπιτικό σου όπου έρχεσαι πιο κοντά και ουσιαστικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα !Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Ταύρου, δεν λείπουν αυτό το διάστημα οι ανησυχίες για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μία καλή περίοδος να πέσουν οι τόνοι, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να βρεις την πλήρη ανταπόκριση! Συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει στασιμότητα για την ώρα και δεν είσαι ευχαριστημένος απεναντίας βγαίνουν στην επιφάνεια οι φόβοι σου! Στα οικονομικά οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους σε επιβαρύνουν σημαντικά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς σε βρίσκει σε ένταση και αντιπαράθεση με πρόσωπα οικεία, γνώριμα, που είναι σταθερά στη ζωή σου! Ο Άρης από τον Ταύρο προκαλεί καβγάδες και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου! Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω παίρνεις αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, ενώ υπάρχουν και κάποια μηνύματα που σου δίνουν μία μορφή ανταμοιβής! Συζητήσεις με την οικογένεια θα σε βυθίσουν σε σκέψεις και προβληματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φαίνεται ότι για μία ακόμα φορά θα λειτουργήσεις κάπως ακραία ... Από τη μία πλευρά υπάρχει η διάθεση για επικοινωνία, έκφραση , από την άλλη πλευρά υπάρχουν απωθημένα στην καρδιά σου τα οποία και δεν μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο ασφυκτική, πιεστική, όπου πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά διανύεις μία περίοδο που ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα καρποφορήσουν λίγο αργότερα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς σε βρίσκει με την Αφροδίτη να κινείται ως τις 8/1 στο ζώδιο σου και η διάθεση σου είναι ευχάριστη ενώ και τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου σου προσφέρουν ικανοποίηση! Αρκετές επικοινωνίες μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο και σε βάζουν σε σκέψεις αλλά και σε αποφάσεις! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ενώ ζητήματα που αφορούν την εργασία και τον συντονισμό της καθημερινότητας σε φορτίζουν με στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ως τις 8/1 οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και άκρως ικανοποιητικές! Μπορώ να πω ότι η περίοδος αυτή σε βοηθά να αντιληφθείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι σε γεμίζει και τι σε κρατά ενεργό και ικανοποιημένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία πιεστική περίοδο όπου θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή πολλά σχέδια, όμως δεν μπορείς, κυριαρχεί η στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα πάρεις μία σημαντική ανάσα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς σε βρίσκει με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σου όπου πλέον μπορείς να επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και στην προσωπική σου ανανέωση! Έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις ενώ και η διάθεσή σου είναι εξαιρετικά ανεβασμένη! Ο Άρης από τον Ταύρο σε βάζει σε μία περίοδο ερωτικής δράσης και κατάκτησης! Συζητήσεις για ζητήματα οικονομικά θα στεφθούν με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξαιρετική είναι αυτή η περίοδος για τα αισθηματικά σου αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει μία αναπάντεχα θετική τροπή στην αισθηματική σου ζωή η οποία και σε ανεβάζει στα ύψη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι δημιουργικό αλλά και κάπως ανταγωνιστικό! Οι φόβοι και οι ανησυχίες δεν λείπουν ! Στα οικονομικά σου θα πάρεις μία σημαντική ανάσα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς σε βρίσκει με τον Ερμή να περνά στο δικό σου ζώδιο έτσι λοιπόν μπαίνεις σε μία επικοινωνιακή περίοδο, όπου καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία αλλά και το μέλλον σου! Το ερωτικό παρασκήνιο δεν λείπει, ενώ οι εντάσεις σε χώρο σπιτιού ή και στην συναισθηματική σου κατάσταση είναι έντονες! Το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για να διορθώσεις λανθασμένες καταστάσεις του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματική απομόνωση φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ Υδροχόε, νιώθεις ότι θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου , κάποια πράγματα δεν σε καλύπτουν, δεν σε ευχαριστούν ενώ και το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου σε κάνει να παγώνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος, σκέφτεσαι για πράγματα που πρέπει να δρομολογήσεις αλλά εκνευρίζεσαι από τις υπάρχουσες καταστάσεις! Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς σε βρίσκει αρκετά πιο ελπιδοφόρο και επικοινωνιακό ! Είσαι σε ετοιμότητα να τα πεις έξω από τα δόντια, να πάρεις πρωτοβουλίες και να λειτουργήσεις αρκετά δυναμικά σε κάθε πρόκληση που τώρα περνάς! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή και σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που αγαπάς. Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε βάζει σε σκέψεις για την επαγγελματική σου πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό παιχνίδι και ανανέωση σου επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα .... Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει μία χαρούμενη πρόκληση – πρόταση που σε εξιτάρει και σε ανανεώνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι μεταβατική όπου πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή και να λύσεις κάποια ζητήματα εγγράφων. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά όπου αυτή τη περίοδο αναζητάς αλλά και βρίσκεις λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ