Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καμπανάκι Σύψα για τον συνωστισμό στην αγορά: «Παίζουμε με τη φωτιά»

«Δεν ξέρω αν με αυτές τις εικόνες μπορεί να μείνει ανοιχτή»
Καμπανάκια κινδύνου έκρουσε ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας, σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού στην αγορά. Όπως είπε ο κ. Σύψας μιλώντας στο MEGA, θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα κατά της κινητικότητας εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την εξέλιξη της πανδημίας. «Η επιδημία είναι ακόμα άσχημη, ενώ έχει έρθει και η μετάλλαξη η οποία μεταδίδεται ταχύτατα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά αν συνεχιστούν αυτές οι εικόνες» ανέφερε ο Νίκος Σύψας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση εισήγηση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για κλείσιμο της αγοράς. 

«Παίζουμε με τη φωτιά. Δεν ξέρω αν με τις εικόνες αυτές θα μπορεί να συνεχίσει η αγορά να είναι ανοιχτή», είπε ο καθηγητής, ενώ παραλλήλισε την κατάσταση με τις εικόνες συνωστισμού τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. «Είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και δείτε τώρα που είναι το Λονδίνο. Οι εικόνες της Ερμού δεν μας δείχνουν αποστάσεις αλλά συνωστισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σύψας.

Σε ότι αφορά στο άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων δήλωσε πως τα σχολεία θα ανοίξουν μόνο αν έχουμε σταθερή τάση στα κρούσματα. Ο κ. Σύψας υπογράμμισε επίσης πως το πιο λογικό είναι να ανοίξουν 1η Φεβρουαρίου και ότι είναι υψηλού κινδύνου το άνοιγμα αυτό γιατί τα παιδιά σε αυτές τις βαθμίδες συμπεριφέρονται σαν ενήλικες.

6 σχόλια:

  1. Όταν λέτε "παίζουμε με τη φωτιά" ποιοι ακριβώς;Βάζετε πάλι τον κόσμο υπεύθυνο στην καταστροφή που οι ίδιοι φέρατε και θα φέρετε και ως μαριονέτες της πιο ανικανης κι επικίνδυνης κυβέρνησης που υπήρξε ποτέ σε αυτον τον τόπο, συνεναίσατε ν ανοίξουν σχολεία και μαγαζιά χωρίς καμία θωράκιση χωριά κανενα ουσιαστικό μέτρο;Πόσο ακόμη νομίζετε όλοι σας ότι θα έχετε την ασυλία ενός λαού που βέβαια κοιμάται ολόρθος.Αλλά ως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ανεύθυνος ο κόσμος? Πάλι το κράτος φταίει που βγήκαν όλοι να ψωνίσουν. Πότε επιτέλους θα κάνετε αυτοκριτική ως άτομα?

      Διαγραφή
  2. Ὅλοι οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες, ἰδίως οἱ «εἰδικοί», θά ἦσαν μόνον φαιδροί ἂν δέν ἦσαν τόσῳ ἐπικίνδυνοι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε ρε Συψα ,τον Δημτρακη ένα τηλέφωνο. Αυτός ξέρει....

      Διαγραφή
    2. ο Αλέκος Τζανετάκος της περιοχής μας.
      πάψε επιτελούς.

      Διαγραφή
  3. αν σας λέγαν οτι είναι πόλεμος θα βγαίνατε τόσο πολύ; μόνο βούρδουλας λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ