Δείτε το νέο φυλλάδιο του «SPAR MAZI markets» - Ασυναγώνιστες τιμές, ποιότητα που ξεχωρίζει

Ισχύει από 7 έως 23 Ιανουαρίου - Το κρεοπωλείο η δύναμή μας!
Με νέες μειωμένες τιμές υποδέχονται τα «SPAR MAZI markets» τη νέα χρονιά. Η διεύθυνση της επιχείρησης δημοσίευσε το νέο φυλλάδιο προσφορών που είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε κρεατικά από τα ιδιόκτητα σφαγεία μας, τυροκομικά από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής περιποίησης, πάντα με την άριστη εξυπηρέτηση και την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον, τα «SPAR MAZI markets», αντιλαμβανόμενα την κρισιμότητα της κατάστασης του κορωνοϊού προσφέρουν υπηρεσίες delivery καθημερινά. Πάρτε τώρα τηλέφωνο στο 23310-20100, κάντε την παραγγελία σας και σε λίγα λεπτά τα ψώνια, θα βρίσκονται έξω από την πόρτα σας!

Σε τιμές που δεν υπάρχουν!

Ενδεικτικά:

✔️Κιμάς Ανάμεικτος 4,99€
✔️Μπριζόλα Χοιρινή 3,99€
✔️Πανσέτα Χοιρινή 3,99€
✔️Κοτόπουλο Ελληνικό 2,95€
✔️Φέτα 5,99€
✔️SKIP 6,55€
✔️Ρύζι 0.65€
✔️Φασόλια 1,35€
✔️Μουστάρδα-Κέτσαπ 0,99€
✔️Χυμός 0,85€
✔️Coca-Cola 1,15€
✔️Μέλι 2,25€
✔️Αρακάς 1,39€

Τώρα, ψωνίστε από το σπίτι τα προϊόντα φυλλαδίου και ό,τι άλλο χρειάζεται το νοικοκυριό, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Δείτε το νέο φυλλάδιο προσφορών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ