Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς προβλήματα έρχεται στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος» είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volley League, με την ομάδα να τηρεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φίλιππο στη Βέροια. Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα καθιερωμένα Covid 19 τεστ, με τα αποτελέσματα τους να είναι όλα αρνητικά. 

Όσο αναφορά την προετοιμασία της ομάδας, πρόγραμμα των προπονήσεων συμπεριλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής κατάρτισης, αλλά και τακτική, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να χωρίζονται σε δύο ομάδες, και τον προπονητή, Κώστα Δεληκώστα να δοκιμάζει σχήματα. 

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τον Έλληνα τεχνικό να δουλεύει έχοντας στη διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ. 

Αναμένεται να γίνει μια σπουδαία αναμέτρηση με δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πάντως στον Φίλιππο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για μια πολύ καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί από νίκη της ομάδας της Βέροιας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ