Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρασαρλίδου για τα 10 χρόνια του veriotis.gr: «Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το όμορφο ταξίδι σας»

10 χρόνια «Βεροιώτης» - 10 χρόνια ειδήσεις!
Το site που σας μεταφέρει καθημερινά τα σημαντικότερα γεγονότα από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, τη Νάουσα, την Κεντρική Μακεδονία και όλη την Ελλάδα, έκλεισε 10 χρόνια ζωής. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των αναγνωστών, έφερε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ενημέρωση της Ημαθίας, αλλά και αξιοζήλευτη κατάταξη πανελλαδικά. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό! Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας, προσωπικότητες και θεσμικοί παράγοντες της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, εύχονται στον «Βεροιώτη»:

«Από καρδιάς θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην δημοσιογραφική ομάδα του “Βεροιώτη” για την 10ετή παρουσία του στον διαδικτυακό χώρο της ενημέρωσης των πολιτών της Ημαθίας. Η 10ετής παρουσία σας αποδεικνύει την αναγνώριση της προσπάθειάς σας από το κοινό. Αποδεικνύει συνέπεια και υπευθυνότητα στο δύσκολο έργο σας. Ο περιφερειακός τύπος - έντυπος και ηλεκτρονικός - επιτελεί ένα σπουδαίο ρόλο για την επίλυση των προβλημάτων, την ενημέρωση και τη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά. Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το όμορφο ταξίδι σας.»

Φρόσω Καρασαρλίδου
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ